Hogyan ízesítsem, és készítsem el a csirkemellet és a rizst?
Figyelt kérdés
mivel ízesíthetném , úgy kb egy adaghoz ha valaki tudna segíteni, mondjuk egy kilóhoz mit adhatok hozzá. mennyit és ti hogyan készítitek el?2014. febr. 15. 19:30
1/3 dirtboy válasza:
szárnyas fűszerkeverék oszt csókolom
a rizst meg főzd meg vízben
2/3 anonim válasza:
nekem van egy "trükköm",hogyan lehet színesebbé tenni a csirkeízt,más-más fűszerkeveréket használok,pl flekken,fokhagymás,pulyka,szárnyas stb ,mondjuk nekem az jött be hogy viszonylag apróra kockázom a husit és lassan párolom majd lassan is sütöm meg elektromos sütőben ,egy kilóhoz egy tasak vagy zacsi fűszer a lidl-ben viszonylag olcsó,mondjuk onnan nem próbáltam még végig mindet ,de a mindenhol kapható kotányit igen ,nekem ez jött be
3/3 anonim válasza:
Csirkemell: Összevágod ahogy szeretnéd, fűszer + olaj + víz a serpenyőbe, felforralod, majd takarékon főzöd, fedő alatt. Ha megfőtt, leveszed a fedőt, ráadod a gázt és megsütöd. Easy.
Rizs: Ha pergősre szeretnéd, akkor olajon megpirítod a rizst úgy, hogy már teljesen fehér legyen, már majdnem megy át halvány barnába (látni fogod), aztán ha pl 1 dl rizst használtál (mérd le mennyi), akkor 2 dl forró vizet önts rá, majd vedd le a lángot takarékra, és rakd rá a fedőt. Ha a víz eltűnt, sózod és mehet a hamham. Ha nem szereted a pergőset, akkor ne pirítsd a rizst, csak told rá a vizet. Esetleg Curryt rakhatsz rá, azzal nagyon finom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!