Rizs mellé hogyan készitsem el a felvagdalt csirkemellet? Milyen olajat használjak?
Figyelt kérdés
Pár tippet tudnátok adni,pl még mit ehetnék
Megakarom valtoztatni az étrendemet mivel sulyzos edzésbe kezdtem,és a táplálkozás nagyon fontos szempont segitséget előre köszönöm
2015. jún. 7. 01:17
1/3 anonim válasza:
kókusz zsir, oliva olaj, esetleg párolod.
2/3 anonim válasza:
A legjobb a kókuszolaj, ahogy előttem is írták, de semmi bajod nem lesz a napraforgótól vagy a repcétől sem, ha minden sütés után cseréled és nem hagyod "megégni" az olajat.
Természetesen papírral itasd föl az olajat a húsról.
Az olivát inkább hidegen használd, pl. pácoláshoz.
Használj bátran fűszereket, főleg zöldfűszereket, mert különben nagyon hamar meg lehet unni a "csirkerizs"-t.
Meg lehet játszani a formákkal, állagokkal is.
És a csirkemellen kívül más hús sem ördögtől való ám. :)
3/3 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat :)
2015. jún. 7. 10:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!