Az gond ha a csirkemellet panírban sütöm meg?
Figyelt kérdés
2015. máj. 17. 12:02
1/6 anonim válasza:
liszt, zsemlemorzsa, bő olaj. ezek miatt gond. ha ezek nélkül meg tudod oldani,akkor nem
3/6 anonim válasza:
Panírt nem csak lisztből és zsemlemorzsából lehet készíteni, 2015 van. :)
Nem gond, bármit meg lehet enni (a konkrétan szemét kajákon kívül), csak számold bele a napi étrendedbe.
Egy zablisztes, zabpelyhes, szezámmagos panírnál nincs is finomabb. :)
4/6 anonim válasza:
én is azt írtam, hogy ha ezek (vagyis liszt, zsemlemorzsa, bazi sok olaj) nélkül csinálja, akkor okés. persze lehet pl zablisztből az tök jó, kevés olivaolajjal (csak én még a nagyi receptet tudom, hogy "annyi olaj, hogy ússzon benne a hús"), meg persze bele kell számolni mindent
5/6 anonim válasza:
A panír még elmegy,de az olaj amiben sütöd iszonyat nagy öngól minden szempontból.
6/6 anonim válasza:
Akármennyire is okosak néhányan, semmi bajod nem lesz tőle, ha néha panírban sütöd a csirkédet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!