Ha a csirkemellet feldarabolom, megpárolom majd egy kis oliva olajban megsütöm és berakom a hűtőbe akkor lehet fogyasztani akár 4-5 nap múlva is? Nem gond?
Az a helyzet, hogy én eddig úgy csináltam, hogy kisütöttem magamnak 4 kiló csirkemellfilét és beosztottam 1 hétre. Az íze kifogástalan csak azt hallottam, hogy egészségtelen, ha sokáig áll a hűtőben.. :S
Erre lennék kíváncsi, hogy ha gáz akkor miért?
Gondolom testépítő a kérdező:) én nem vagyok az, csak egy dundi háziasszony, de én úgy csinálnám, hogy csontos csirkemellet vennék. otthon lefilézném,és a csontjából esetleg zöldségekkel, egy jó tartalmas alaplevelet főznék.
ebből az alapléből vennék ki a pároláshoz, utána sütném át alaposan a csirkemellfilét minimális zsiradékon.
így, párolva és sütve, semmi baja nincs egy hétig. de amikor egy porciót elővennék, újra egy kis alaplével melegíteném vissza, hogy az elvesztett nedvességet visszapótoljam.az alaplevet lehetne jégkockatartóba lefagyasztani, és mindig egy kocka saját természetes anyag
kerülne vissza a husiba.
olvastam, hogy a testépítők sok rizst is fogyasztanak, így az alaplé a rizshez is felhasználható lenne.
üdv-laikus nővér-
Hobbi szinten csinálom a testépítést már másfél éve de úgy kb. 2 hónapja kezdtem ennek megfelelően táplálkozni a fejlődés érdekében.
Nagyon köszönöm a jó tanácsokat, majd akkor 2X sütök egy héten, nem szeretnék semmi hasmenést kapni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!