Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Szerintetek milyen ez az...

Szerintetek milyen ez az edzésterv?

Figyelt kérdés

Mit gondoltok, jó az ha A-B hétre van bontva az edzésterv? Ti mit változtatnátok, milyen gyakorlatot adnátok hozzá, ill. mit vennétek el belőle? Erőemelés az irány, nem testépítés.

Remélem látszik rendesen, ha nem akkor szóljatok és leírom :D

[link]

2017. szept. 19. 17:35
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

#8 azon kívül, hogy az ICF 5x5t írja, szerintem semmivel nem jobb. Ugyanúgy az alapgyakorlatok vannak nálam is. Annyi kivétellel, hogy nekem az edzés végén van egy sajátsúlyos levezető/kiegészítőgyakorlatom.

Mitől tudnék az ICFtől jobban fejlődni, ha szinte ugyanaz, csak mondjuk lebutítva, mint az enyém?

2017. szept. 20. 20:08
 12/15 anonim ***** válasza:
Az ICF teljesen más és nem lebutított.
2017. szept. 20. 21:45
 13/15 A kérdező kommentje:
Akkor kérlek magyarázd el, miért jobb, mert én nem látok sok különbséget :)
2017. szept. 20. 21:49
 14/15 anonim ***** válasza:
Amrep az amikor annyit csinálsz az adott súllyal amennyi kimegy. Természetesen a tényleges bukásig nem mész el, tehát az utolsó ismétlésben ezer százalékig biztosnak kell lenned, hogy menni fog. Ha kétségeod vannak lerakod.
2017. szept. 21. 08:49
 15/15 anonim ***** válasza:
Az ICF-ben minden edzésen 5x5-öt nyomsz.És több sorozat is van benne.Neked totál felesleges RPE9-eket számolni.És annak sincs sok értelme,hogy egyik edzésen 3x5-öt,a másikon 4x3-at nyomsz.Ezek haladóknak való elemek.Kezdőként neked ICF kell és folyamatos lineáris progresszió.
2017. szept. 22. 01:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!