Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Jó e ez az általam kitalált...

Jó e ez az általam kitalált edzésterv?

Figyelt kérdés

Hétfő

Guggolás 3 sorozat

Fekvenyomás 3 sorozat

Evezés 3 sorozat

Egykezes bicepsz 3x8

Csigás letolás 3x8

Has vádli

Szerda

Felhúzás 1 sorozat

Mellről nyomás 3 sorozat

Szüknykomás 3 sorozat

Huzódzkodás súllyal 3 sorozat

Oldalemelés 4x8

Vállvonogatás 3x8

Péntek

Guggolás 3 sorozat

Fekvenyomás 3 sorozat

Evezés 3 sorozat

Francia rudas bicepsz 3x8

Letolás 3x8

Has vádli

Periodizálva van.A gyakorlatokból 3-4 hétig 8 ismétlést csinálok.aztán 3-4 hétig 5 ismétléseket,végül kb 1-2 hétig 1x5 ismétlést és 2x8 levezetőt kis súllyal.Itt a végén már 5RM-ek jönnek.

Sokan kritizálnak,hogy szar ez az edzésterv,kevés a volumen,túl kevés a sorozat stb..De engem baromi jól megdobott erőben és tömegben is.Kb fél évre átálltam az osztott edzésre.Ment 12 sorozat egy izomcsoportra.De összeestem erőben.Igaz,volt egy rövid diéta is,de ahogy vége lett,nem tudtam visszatornázni az erőszintem.Egy 10-15 kg-val gyengébb voltam alapgyakorlatokban.Hónapokig küzködtem,de semmi.Most visszatértem a régi edzéstervemhez és 2 hónap alatt visszahozta a régi erőszintemet.

2017. szept. 8. 13:28
 1/2 Cortez70 ***** válasza:
Jó lesz. De ezt a fejlodesed is igazolja.
2017. szept. 8. 13:31
 2/2 anonim ***** válasza:
Szerintem is jó! Ami beválik,azon nem érdemes változtatni,amíg fejlődsz vele.
2017. szept. 8. 16:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!