Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Hogy a f***ba hízzak?

Hogy a f***ba hízzak?

Figyelt kérdés
Tömegelni próbálok, edzek már 2 hónapja, egyátalán nemtudok hízni. Nem birok enni olyan sokszor. Ha egy falattal többet eszek hánynom kell. Eltelik egy csomó idő mire éges leszek, és napi 2-3 alkalommal eszek, ami nagyon kevés kalória nállam.

#hányinger #soványság #káka belű?hogyan?"tömegelés" #kevés kalória bevitel
2017. szept. 3. 18:56
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Egyél zsírosan
2017. szept. 3. 18:59
 2/13 Klanwarrior ***** válasza:
"Hogy a f***ba hízzak?" -Kalóriaplusz. Többet nem tudunk segíteni.
2017. szept. 3. 19:14
 3/13 anonim ***** válasza:
Nutridrink :) Nekem mindig segít
2017. szept. 3. 19:36
 4/13 anonim ***** válasza:
Agyra?
2017. szept. 3. 19:40
 5/13 anonim ***** válasza:
Kalóriaplusz, hogy azt te most miként éred el neked kell eldönteni.
2017. szept. 3. 19:49
 6/13 anonim ***** válasza:
Probalj meg szehidrat dus kajakat enni abban a 2-3 etkezesben +szedj tomegnovelot! Es napkozben torekedj az edzesen kivul minnel kevesebb megeroltetesre vagy barmi :D tehat tesioran nefuss sokat meg alapbol se menj km-eket ne bicajozz! :DDDDD
2017. szept. 3. 20:31
 7/13 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat
2017. szept. 3. 20:31
 8/13 anonim ***** válasza:
Egyél sok piros gyümölcsöt.
2017. szept. 3. 20:34
 9/13 anonim ***** válasza:

Több és töményebb ch, több zsír, ne várd meg, míg megéhezel, az evéshez az nem feltétlenül szükséges... Próbálkozz.

Mégis milyen az étrended? Láttam már embert, aki hasonlóra panaszkodott és kizárólag csirkemellet, salátát és joghurtot evett. Azzal lehet, hogy én is elég nehezen híznék, pedig én tudok enni. Ha ennyire nem is extrém az eseted, lehet, hogy túl laktató ételekre koncentrálsz vagy olyanra, amit már unsz. Van, aki jó sok vizet tartalmazó főtt rizsből nem tud bevinni elég kalóriát, meg is értem.

2017. szept. 3. 21:24
 10/13 anonim ***** válasza:
Füvezz,aztan jon a kaja flash es tudsz enni akarmennyit :D
2017. szept. 4. 01:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!