Tudnátok nekem írni egy olyan edzéstervet, amivel eltudom érni 1,5-2 év alatt ezt az erőszintet?
Az első szám az a jelenlegi erőszintem és ahová a nyíl mutat, azt szeretném elérni. Ezek mind 5 ismétlések, amit elakarok érni az is. 186cm/80kg 15F
Fekvenyomás: 72,5kg ---> 110-120kg
Guggolás: 70kg ---> 140-150kg
Felhúzás 120kg ---> 180-190kg
Mellről nyomás 45kg ---> 65-70kg
Evezés 65kg ---> 100-110kg
Tudnátok olyan edzéstervet írni, amivel 1,5-2 év alatt eltudom érni azt az erőszintet, amit írtam?
Köszi előre a válaszokat.
Az ICF-et már próbáltam, azzal az a bajom, hogy túl hosszú és nehéz végig csinálni egy edzést.
---------------------------------------------------
A Stronglifts 5x5-nél az nem rossz, ha nincs benne, kar, vádli, csuklya gyakorlat?
Nem, mivel a benne lévő gyakorlatokat ha intenzíven csinálod bőven terhelik annyire ezeket az izmokat is hogy nőni fognak.
De ha nagyon lelkiismereted va nemiatt hétvégén berakhatsz egy plusz napot kiegészítőgyakorlatoknak karra csuklyára vádlira...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!