Tudnátok segíteni kar-centrikus edzésterv összeállításában?
Tehát a karom a leggyengébb láncszem, alulfejledt, gyenge, lassan regenerálódik, és még a tapadások is rosszak. Ezek függvényében, szeretnék összeállítani egy edzéstervet, hogy végre a karomon is látszódjon hogy edzek. Próbáltam már elég sok mindent de ugyanaz lett mindig az eredmény.
A mostani edzéstervem: Mell-bicepsz
láb
pihi
váll-tricepsz
hát
Ezzel a csoportosításokkal mindenem fejlődött, kivéve a karom. Volt már egy napon a kar az se vált be. Most ezek mennek karra: Bic: kalapács 4x amennyi megy, francia-rúd 4x amennyi megy, minden sorozatban csökkentem a súlyt 2kgmmal. Tricepsz: Kézisúlyzós koponyatörő 4x amennyi megy, csigás letolás 4x amennyi megy. Ugyanúgy csökkentem a súlyt a a sorozatokban, mint a bicepsznél. Nos, bocsánat ha kicsit hosszú lett, de muszáj volt segítséget kérnem, mert egyedül zsákutcába mentem. Jöhet hideg-meleg.
Állj át heti 4 napos, de kétfelé bontott tervre, nem kell karcentrikus okosság.
A, B, pihi, A,B, hétvége pihi.
A nap: mell-hat-váll, B nap: kar-láb. Karra elég egy edzésre 4-4 sorozat izomcsoportonként. Tehát egy edzésre bicepszre is 4 sorozat és tricepszre is 4 sorozat. 1-1 gyakorlat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!