Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Valaki segítene egy edzésterv...

Valaki segítene egy edzésterv összeállításában? (többi lenn)

Figyelt kérdés
Edzőterembe járok, már nagyjából tudom hogy kell használni a gépeket meg, hogy miket lehet csinálni . Egy hetén négyszer megyek és testrészenként edzettem, de ugy igazábol mindig máshogy meg mindig ott gondolkodtam hogy na most mit csináljak, ezért kéne egy edzésterv. (Fekvenyomást meg ilyeneket nem nagyon szoktam csinálni mert lány vagyok) Ha valaki tud légyszi segítsen mert nem igazan tudom mit kene csinalnom es hogyan. Előre iss köszi:*
2015. febr. 8. 18:54
 1/6 A kérdező kommentje:

Jah, es azt elfelejtettem hogy ilyen felosztásban csináltam kb.:

1. nap: has+ hát +váll

2. nap: bicepsz+tricepsz+alkar

3. nap: comb + far-csípő + vádli

4. nap: has+ mell

2015. febr. 8. 19:07
 2/6 anonim ***** válasza:

Most hogy mondod lányt még én sem nagyon láttam fekvenyomni, pedig szívesen spotolnék egy csajnak.

Valami célkitűzésed van esetleg? Izmosodni vagy szálkásodni (fogyni) szeretnél inkább?

2015. febr. 9. 12:22
 3/6 anonim ***** válasza:

Egyébként itt van egy csomó terv:

[link]

2015. febr. 9. 12:24
 4/6 A kérdező kommentje:
Szálkásodni:) csináltam egyet, ha elküldöm megmondjatok hogy igy jo-e??
2015. febr. 11. 21:24
 5/6 anonim ***** válasza:
Ide is kiírhatod vagy el is küldheted akár.
2015. febr. 12. 08:19
 6/6 A kérdező kommentje:

[link]

[link]

Bocsi, hogy így küldtem csak telóval egy óra lett volna begépelni. Ha vmit nem értessz irj...

És köszi.

2015. febr. 12. 19:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!