Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Hogyan legyek eros es izmos,...

Hogyan legyek eros es izmos, de ugyanakkor laza izomzatu is?

Figyelt kérdés

183 cm es 78 kg vagyok ,szalkas izomzatu vagyok, mar jo ideje edzem viszont szeretnek feljebb menni olyan 82 kg ra. Nagyobb darab szeretnek lenni, nem ez a zsiros hanem ugyanugy izmos. Leginkabb szelesebb vallat meg nagy hatat szeretnek.A kondizassal az a baj ,hogy hamar bekotok tole es ha netan utnom kene ,akkor kb egy egyenest nem fogok tudni. Tehat olyat edzesterv kene amitol nagyobb darabb leszek , de laza marad az izomzatom.

Elore is koszonom a valaszolat !:)

2017. júl. 22. 13:11
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:

Tapasztalatból mondom, hogy plusz 4 kiló izomtól nem leszel kötött és savasodni sem fogsz jobban. Ez még nem az a szint. Főleg ha ezt 3-4 hónap alatt szeded fel.

Én 171 cm vagyok és több mint 30 kg izom van rajtam.

Szélesebb hát: Evezés nagy súllyal, vagy egykezes fűrészelés.

Váll: Mindhárom fejre oldalemelés, plusz esetleg nyomó gyakorlat fej felett.

Maga az edzés bele a hát meg a váll is belefér 40 percbe.

Mellette a fehérje legyen 1,5 - 2g / testsúly kg.

Sok sikert a boxhoz.

2017. júl. 24. 00:07
 32/32 anonim ***** válasza:
Ja és én nem boxolok hanem közelharcot tanulok, és rendkivül kötött vagyok. Még az izületeimnek sincs meg a teljes mozgástartománya. De ezek lenyújthatóak lennének, csak én nem akarok nyújtani. Soha nem nyújtok és soha nem is sérülök meg edzésen.
2017. júl. 24. 00:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!