Van olyan étrend, ami segítségével zsírt égetek és ugyanakkor izmaimat fejlesztem?
Naponta 2-szer edzek (street workout). Reggel 9-10 kor futok, délután 2-kor Felső izomcsoportra fókuszálva edzek.
Nos a kérdésem, hogy Van olyan étrend, ami segítségével zsírt égetek és ugyanakkor izmaimat fejlesztem? Mert a legtöbb étrend vagy csak izmok növelésével foglalkozik, a másik (szálkásítás) ott izmaid gyengébbek lesznek, mert testünk abból veszi a táplálékot.
64kg és 174cm vagyok.
Nincs ilyen étrend, 3 fajta étrend van, vagy sorolható be :
1. Szálkásító
2. Szintentartó
3. Tömegnövelő
Tömegnöveléshez kalória plusz kell, szálkásításhoz kalória minusz. Szintentartásnál meg tartod a súlyod, ennyire egyszerű.
Van. 3 vagy 5 nap 500-as kaloriaminusz majd 1 vagy 2 nap 1500-1300-as kaloriaplusz
A feherje legyen 2g/tskg es a magas kalorias napon zsirbevitel a nullàhoz kozelitsen. Tomerdek ch menjen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!