Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Hogyan legyek eros es izmos,...

Hogyan legyek eros es izmos, de ugyanakkor laza izomzatu is?

Figyelt kérdés

183 cm es 78 kg vagyok ,szalkas izomzatu vagyok, mar jo ideje edzem viszont szeretnek feljebb menni olyan 82 kg ra. Nagyobb darab szeretnek lenni, nem ez a zsiros hanem ugyanugy izmos. Leginkabb szelesebb vallat meg nagy hatat szeretnek.A kondizassal az a baj ,hogy hamar bekotok tole es ha netan utnom kene ,akkor kb egy egyenest nem fogok tudni. Tehat olyat edzesterv kene amitol nagyobb darabb leszek , de laza marad az izomzatom.

Elore is koszonom a valaszolat !:)

2017. júl. 22. 13:11
1 2 3 4
 11/32 A kérdező kommentje:

Just sayin'?

Mar ne haragudj de ritka nagy hulyeseget mondtal .

Ot evet boxoltam es az osszes edzom elmondta hogy nagy ivben keruljuk a nagy sulyos edzeseket . Ott teljesen mas erosito gyakorlatokat vannak ,rugalmas dinamikus izomzatot epitenek.

2017. júl. 22. 16:30
 12/32 anonim ***** válasza:
Attól még, hogy nagy súlyokkal edz valaki lehet ruggalmas dinamikus izomzata, csak a box edző a boxhoz értás sportágakról fingja nincs és ugyanolyan sztereotípiákat magyaráz mint egy átlag polgár. Nézz meg egy olimpiai súlyemelőt ki ne találd, hogy a boxolóknak annál dinamikusabb, robbanékonyabb az izomzata. Ez nem így megy még mindig.
2017. júl. 22. 16:51
 13/32 A kérdező kommentje:

Ahaa..

Szoval azt mondod egy box edzonek fingja sincs ,hogy milyen edzest vegezhetnek az okolvivok?

Az szep

A sulyemelessel meg ne vedd egy kalap ala ,mert amint kene utnie par kombit egybol kijonne az a lassusag es az a kotottseg . Na pontosan ezert nem vegezhetnek egy boxolo nagy sulyos edzest vagy ha igen (mint a profiknal),akkor minimalisat. Es arra is megvannak azok a gyakorlatok amik szamukra hasznosak .

Oriasi kulonbseg van a ket sport kozott , de mivel te ezzel peldaloztal ezert hasonlitottam ossze a kettot.

De mar nagyon elmentunk a tematol ,ugyhogy reszemrol lezartnak tekintem ezt a gondolatmenetet .

2017. júl. 22. 17:17
 14/32 A kérdező kommentje:
Vegezhet egy boxolo*
2017. júl. 22. 17:19
 15/32 anonim ***** válasza:
Szövégértés nem megy látom. Azt mondtam egy box edzőnek fogalma nincs más sportágakról ( tisztelet a kivételnek) ugyanazt fújja, mint egy teljesen laikus nagy súlyok = kötötség. Mutass egy boxolót aki olyan dinamikus és hajlékony robbanékony mint Clarence Kennedy. Az a baj hiába beszélek neked mert nem is érted amit írok csak a beszűkült 2 bites agyaddal csőlátásban nézed a világot.
2017. júl. 22. 17:26
 16/32 anonim ***** válasza:
De biztos gondot okozna neki megcsinálni egy ütést ha megmutatnák neki a technikát úgy, hogy kb. A pötsén is tud pörögni az ember szaltóból érkezve. Mellete 300 kilót felhúz. De ütéshez nincs meg a mobolitása mert arra csak tibi bácsi boxedző által lehet felkészülni fekvőtámaszokkal és egyén durva edzésmódszerekkel amit még 1980ban tanult a szocializmusban.
2017. júl. 22. 17:30
 17/32 anonim ***** válasza:
Meg alapból bszki akik jelenleg top legjobb boxlók a világon, mindnek van súlyzós edzése. Nincs miről beszélni. Le vagy maradva 50 évvel a saját sportágadban is.
2017. júl. 22. 17:40
 18/32 anonim ***** válasza:

Ezek a sztereotípiák az agyamra mennek.

Attól, hogy valaki súlyzót fog, nem felejt el "mozogni" és nem lesz kötött. Az izomzat lazasága nincs összefüggésben az edzésmódszerrel. Ha nyújtasz laza lesz, ha nem, akkor kötött. Zsákolj egy órát minden edzésen nyújtás nélkül. Be fogsz kötni. De basszus. Te 4 kiló izmot akarsz felszedni. Az fél év kondi, márpedig azzal a leggyorsabb a folyamat. És arra akarok kilyukadni, hogy négy kiló plusz izomtól SEMMI különbség nem lesz a mozgásodban, ha rendesen nyújtasz.

Az már kiderült, hogy nem lesz belőled professzor, de azért remélem, hogy megértetted, amit idefirkantottak a nálad jóval okosabb és tapasztaltabb emberek.

2017. júl. 22. 17:44
 19/32 anonim ***** válasza:
Ja és nézz meg egy sprintert. Nem a szél fújta rájuk az izomtömeget. Komoly konditermi edzéseik vannak egész testre. És lám, dinamikus, gyors izmaik vannak :o Rögtön vallást is váltok :o
2017. júl. 22. 17:47
 20/32 anonim ***** válasza:

https://www.youtube.com/watch?v=c0BBgnWHJ1w

[link]

Szerintem Anthony Joshua is lassú és kötött izomzatú.

2017. júl. 22. 18:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!