Milyen edzéstervet ajánlanátok ha egy ilyen test elérése a cél?
Sziasztok. 20 èves nö vagyok. Jelenleg jàrok edzöterembe, szeretnèk izmosabb làbakat illetve nagyobb popsit. Persze egèsz testre edzek, lapos, izmos has is a cèl.
Popsi és làbak, na meg vègülis egèsz test terèn is hasonlót szeretnèk:
Jelenleg squatolok, felülèsezek,kitörèst stb csinalok, mind sùllyal.
Kell proteineznem pluszba?
Mit javasoltok?
Corteznek köszönöm a vàlaszt. :)
Az egèsz csalàdom vèkony testalkatù sajnos..:/ így èn is.
Hogy hivják a csajt a képen?
Bocs az offért!
Lehet, hogy nem tetszik amit hallotál de ha azt hiszed ezt el tudod érni plasztika nélkül: [link]
Akkor álomvilágban élsz. Eleve nem másokhoz kell hasonlítgatni magad hanem saját lehetőségeidből kihozni amit lehet.
Heti 3 teljes testes edzés, de a lábakat,feneket,hasat előtérbe helyezheted.
Emellé kellene egy étrend.
Fehérje: 1,5-2 g/testsúlykilogramm
Szénhidrát: 2-3g/testsúlykilogramm
Attól függ mit szeretnél, izomtömeget növelni vagy diétázni.
Jó lenne tudni mennyi most a testzsírszázalékod, vagy legalább egy magasság és testsúlyt.
Köszönöm a válaszokat!
Magasság: 162cm
Súly: 49kg
Ma mértem le, szóval biztosan aktuális :D
A plasztikás válaszra:
Nyilván nem azt mondtam, hogy pont ilyen testet szeretnék. Nem vagyok én sem ostoba, tudom, hogy genetikától is függ és még sok más mindentől. De nyilván mindenkinek van egy célja, és egy "példaképe" is, akihez szeretne valamennyire hasonlítani. Ha példaképnek nem is nevezném, de szeretem a videóit, sokat nézem őket és azok segítségével is szoktam edzeni. Emellett, szerintem szép, formás, kidolgozott teste van, ez tetszik nekem és ehhez hasonlót szeretnék elérni.
Nyilván magamból szeretném a legtöbbet kihozni, a képekkel csak arra céloztam, hogy milyen típusú test a cél. Nem nagyon kigyúrt, vastag derékkal és hatalmas bicepszekkel. Ennyi :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!