Van itt olyan, aki teljesen egyedül kezdte, és csinálja a kondizást/testépítést?
Figyelt kérdés
2017. júl. 14. 02:27
1/10 anonim válasza:
Van. Igaz, én korábban többször csináltam több-kevesebb ideig, így egy kis alaptudásom volt, nem voltam teljesen elveszve a teremben. Most már 3,5 éve edzek folyamatosan, és nagyon ritka, hogy jön velem valaki.
2/10 anonim válasza:
Könnyen elképzelhető, hogy így van. Bár ez már rég egyértelmű, hogy az egésszel az a cél, hogy ügyfeleket szerezzen. Ezzel nincs is baj, senki nem szeret ingyen dolgozni, ha ebből él. A naturálság kérdése viszont tényleg érdekes. Amúgy a videók alapján normális gyereknek tűnik, de vannak, akik ügyesen, fapofával tudnak hazudni. Sosem tudjuk meg, hogy mi az igazság.
5/10 anonim válasza:
Én egyedül kezdtem és a mai napig egyedül csinálom, lassan 3 éve, persze az internet rengeteget segített, és amikor kezdő voltam ezen az oldalon is sok hasznos tanácsot olvastam.
6/10 anonim válasza:
2 éve kezdtem egyedül, azóta is egyedül csinálom, összesen 2 hónap volt az, ha 1-1 hétre valaki néha bekapcsolódott. Persze sajnos mivel edző nélkül kezdtem, ebből a 2 évből csak 1 évet edzettem, elég sokat sérültem.
7/10 anonim válasza:
Mondhatni egyedül kezdtem anno, sokmindent a saját káromon tanultam meg, ami nem biztos, hogy akkora baj. Menet közben "tanitványaim" voltak akikkel együtt edzettem de igazi edzőpartnerem nem volt sose huzamosabb ideig, jelenleg sincs. Nem is igénylem.
8/10 anonim válasza:
Igen, meg a kellékekét is magam csináltam meg. Súly, fekvenyomo pad, t rúd, huzozkodo állvány tolozkodoval együtt. Rudnak meg a régi vízvezeték cső van amit pár éve szedtünk ki a falból. Nem, nem vagyok troll
9/10 anonim válasza:
Én is 3,5 éve edzek és egyedül. Igaz, az első pár alkalommal egy régi haverom, aki már akkor profi volt, segített 'bevezetni', megmutogatta a gépeket, mozdulatokat, stb.. De több mint 3 éve egyedül csinálom és már teljesen hozzászoktam, így is szeretem; jobban odakoncentrálok, elmerülök a gondolataimban, stb.. Engem már lehet, zavarna is, ha valakihez alkalmazkodva kéne edzenem...
10/10 mattbalck93 válasza:
Szia! én egyedül kezdtem 2 éve! 181 cm vagyok és mikor elkezdtem a súlyom 58 kg volt :)
Ma már 80 kg a súlyom és hidd el nem zsírban szedtem fel!
Segítségnek az internetet kértem, de az ottan nagy öregek is sokat segítettek! A lényege a rendszeresség és a tudatosság, mind táplálkozásban, edzésben, alvásban!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!