Guggolásnál mekkora az a súly, amire már azt mondják, hogy jó?
Figyelt kérdés
Nálunk, a fekvenyomásnál a 120 kilót, ha eléri valaki akkor az már jónak számít. Illetve azt szoktuk mondani, ha 120at eléred, akkor már jó vagy.
Guggolásnál mennyi ez a szám?
Mivel csak egy falusi terembe járok, ezért nagyon sokan nem guggolnak (alig vagyunk 10en, akik guggolnak), így nincs ilyen "mérő" ott.
2017. júl. 7. 17:45
3/8 anonim válasza:
#1 vagyok.
Ha "nálatok" 120kg-os fekvenyomás a jó, akkor kb. 170kg-os guggolás, ami jó lenne, úgy lenne arányos a fekvenyomáshoz.
Ugye akkor arányos, ha guggolás 1,4x, a felhúzás pedig 1,8x nagyobb, mint a fekvenyomás.
5/8 anonim válasza:
A testsúly 2x-esét 5-6 ismétlésre értitek vagyis 1 sorozatra, vagy 1 ismétléses maxra?
6/8 Cortez70 válasza:
Én pár ismétlésre értem, nem maxra.
7/8 anonim válasza:
Naturalon a testsuly ketszerese mar kiemelkedő nem csak szimplan jó. Főleg több ismetlesre. S akkor ennek rendeled alá az életed. Natural falusi hobbigyuroskent szerintem testsuly 1,75x is jó eredmény.
8/8 Cortez70 válasza:
Gondoltam, hogy lesz ebből vita, de nem gond, nem muszáj egyetérteni. Nézőpont kérdése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!