Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Tudnátok nekem, kezdő lánynak...

Tudnátok nekem, kezdő lánynak olyan edzéstervet ajánlani, ami illeszkedik a céljaimhoz?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Szeretnék elkezdeni edzeni, de fogalmam sincs milyen edzéstervet kellene követnem.

Jelenleg vékony vagyok (170 cm/53 kg), és habár soha nem edzettem célzottan, az időszakos kemény fizikai munka hatására van egy alap izomzatom. Emellett felesleges zsír sincs sok rajtam, csak a hasamon, karomon és a fenekemen egy kevés, de ha valamilyen okból (betegség, stressz) fogyok egy keveset, rögtön tipikusan olyan leszek, akinek azért kockás a hasa, mert sovány.

A célom az, hogy azt a kis felesleget ledolgozzam, de ne legyek sovány, hanem formás, csinos, nőies, kerek fenékkel, szép combokkal, lapos, de nem túl izmos hassal, mert úgy érzem az adottságaim miatt sokkal többet ki tudnék hozni magamból.

Ilyen paraméterekkel, célokkal tudtok nekem megfelelő edzéstervet vagy akár csak kiindulópontot ajánlani? Szeretném, ha a lehető leghatékonyabban tudnék edzeni, ugyanis egyetem és munka mellett luxus lenne az időpocsékolás. Természetesen igyekszem rendesen étkezni, de, ha valaki ráér, szívesen várom ez ügyben is a tanácsokat, linkeket, akár könyveket.

20/L

2017. jún. 18. 12:17
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Te fiú vagy vagy lány, hogy ilyet otthonról, tapasztalat nélkül megállapítasz egy Másik emberről?
2017. jún. 28. 08:51
 12/15 Cortez70 ***** válasza:
Tapasztalat van kislány. Idiota hozza nem értő buta nő vagy.
2017. jún. 28. 11:03
 13/15 anonim ***** válasza:

A tapasztalatod a TE tested tapasztalata.

Majd ha valóban ÉRETT leszel, akkor elhagyod a más emberekről való "odaköpök egyet" stílust. De tényleg.

2017. júl. 4. 09:46
 14/15 anonim ***** válasza:
Látszik hogy nem nagyon hiszed el. Nőként, naturálba nem leszel "túl izmos", még izmos se igazán és ennek egy nagyon egyszerű oka van - átlagosan huszad annyi tesztoszteront termel a szervezeted mint egy férfinak, ez a fő akadályozó tényező abban, hogy te túl izmos legyél.
2017. júl. 4. 10:46
 15/15 anonim ***** válasza:
Ilyen dolgokat pedig nem kell személyesen megtapasztalni, mert ez egy tény és más embereken nagyon jól lehet látni ráadásul hogy tényleg így van.
2017. júl. 4. 10:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!