Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ilyen alkattal szálkásítást...

Ilyen alkattal szálkásítást vagy tömegnövelést kezdjem el? (kép)

Figyelt kérdés

172cm vagyok és 75kg Nem tudom, hogy hogy kezdjek neki a testépítésnek. Találtam rengeteg infót, de nem tudom merre nyissak. Ha ez számít 32 éves vagyok.

[link]

[link]

2017. jún. 5. 15:24
 1/5 anonim ***** válasza:
En a helyedben nagyon lassu szalkasitast (dietat) kezdenek el. Sulyzos edzes + heti 2-3 cardio.
2017. jún. 5. 15:43
 2/5 anonim ***** válasza:
Én szálkásítanék 1 hónapot, aztán tömegelnék, de lehet más azt mondja/ ha téged se zavar h még erre az izom mellé jön zsír is, akkor tömegelj.
2017. jún. 5. 15:44
 3/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm!

Gondolom akkor semmi tápkieg vagy ilyesmi, csak egy diétás étrend?

2017. jún. 5. 15:45
 4/5 anonim ***** válasza:
Igen egyenlore eleg az etrend. Nem kell kiegeszito, foleg ha teljesen kezdo vagy. Az etrendet is ossze tudod rakni magadnak. Szamold a makrokat es a kaloriat. Pl a myfitnesspal alkalmazas az elejen sokat segithet ebben. Ha jo a kajad es jol edzel, 3-6 honap alatt mar latvanyos lesz a valtozas. De ne eheztesd magad es ne vond meg nagyon a szenhidratot egybol, mert akkor izombol is fogsz fogyni sokat, nrm csak zsirbol.
2017. jún. 5. 15:51
 5/5 Cortez70 ***** válasza:
Szalkasits, majd lassan tomegelj utána.
2017. jún. 5. 16:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!