A szálkásítást és a tömegnövelést lehet keverni?
Heti 6-szor edzek. 3 Aikido és 3 Kondi. Tehát arra lennék kíváncsi, hogy érdemes e azt csinálnom, hogy hétfő, szerda és csütörtökön Kondi edzésen tömegnövelek, majd kedd, és péntek pedik Aikido edzés után átmozgatom az össze izmomat itthon magas szériaszámmal azaz olyan 4-szer 40-eket ja és azt úgy, hogy pl.:
kedden: váll, hát
pénteken: bicepsz, trisepsz
Ezt azért szeretném, mert eléggé szép izmaim lettek, legalábbi szerintem koromhoz képest, csont tisztán, szerintem messze az átlag fölött, (nem dícsérem magam! :-)) de sajnos, oké, hogy nagy, de nekem nem tetszik az, hogy befezittem és 45-50-es karom van amikor nem olyan szálkás, de viszont szeretnék továbbra is tömegnövelni, azokon a Kondiedzéseken. (Pl.:fekvenyomás: 65-el 10-et)
Bocsi kicsit hosszú lett...
mi köze a karméretnek a fekvenyomáshoz??
édes faszom
nincs szálkásítás,és tömegnövelés egyszerre
ne a kondi edzésen növelj tömeget,hanem az étkezésed legyen tömegnövelő mennyiségű és minőségű
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!