Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » A szálkásítást és a tömegnövel...

A szálkásítást és a tömegnövelést lehet keverni?

Figyelt kérdés

Heti 6-szor edzek. 3 Aikido és 3 Kondi. Tehát arra lennék kíváncsi, hogy érdemes e azt csinálnom, hogy hétfő, szerda és csütörtökön Kondi edzésen tömegnövelek, majd kedd, és péntek pedik Aikido edzés után átmozgatom az össze izmomat itthon magas szériaszámmal azaz olyan 4-szer 40-eket ja és azt úgy, hogy pl.:

kedden: váll, hát

pénteken: bicepsz, trisepsz

Ezt azért szeretném, mert eléggé szép izmaim lettek, legalábbi szerintem koromhoz képest, csont tisztán, szerintem messze az átlag fölött, (nem dícsérem magam! :-)) de sajnos, oké, hogy nagy, de nekem nem tetszik az, hogy befezittem és 45-50-es karom van amikor nem olyan szálkás, de viszont szeretnék továbbra is tömegnövelni, azokon a Kondiedzéseken. (Pl.:fekvenyomás: 65-el 10-et)

Bocsi kicsit hosszú lett...

2010. ápr. 14. 20:41
 1/6 A kérdező kommentje:
Ja, igen 14 éves vagyok..
2010. ápr. 14. 20:42
 2/6 anonim ***** válasza:
erre azt mondták nekem h kondizásnak 2 része van, 1 részben tömeget növelsz, majd kiszálkásítod, de nem egy időben váltva, hanem h akkor pár hónap tömegnövelés, majd szálkásítás, 45-50es karral meg sztem többel is tudnod kéne szériázni ha már olyan nagy izmot gondolsz magadnak, am hány cm vagy és hány kg?
2010. ápr. 14. 21:07
 3/6 anonim ***** válasza:

mi köze a karméretnek a fekvenyomáshoz??

édes faszom

nincs szálkásítás,és tömegnövelés egyszerre

ne a kondi edzésen növelj tömeget,hanem az étkezésed legyen tömegnövelő mennyiségű és minőségű

2010. ápr. 15. 00:31
 4/6 anonim ***** válasza:
Ha izmot akarsz növelni, akkor zabálj és kis sorozatszámú gyakorlatokat tolj, ha szálkásodni akarsz akkor ugyanúgy kis sorozatszámú gyakorlatok, nagy súllyal, de még fuss is mellette, ennyi. (intervallum sprint)
2010. ápr. 15. 23:06
 5/6 anonim ***** válasza:
Így igaz, a tömegnövelő szarokat felejtsd el, normálisan és kitartóan kell edzeni, nem mindenféle szintetikus trutymót beszedni.
2011. máj. 18. 16:39
 6/6 anonim válasza:
Ez komoly 14 évesen 50-es karod van ha befeszíted ? tudod te mennyi 50 cm? fél méter. ne haragudj nem hiszem el. ez egy nagy kamu esetleg ha vagy 200 kiló vagy akkor biztos 50-es a karod
2012. jún. 19. 08:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!