Szerintetek kitudom magam gyúrni a nyárra?
Sziasztok, 174 cm magas vagyok és 63kg, ectomorp testalkattal. Nyárra kiakarom magam gyúrni, de nem szeretnék túl izmos lenni, csak hogy legyen egy kis látszatja, mert Augusztusban lesz egy gólyatábor, ott a legjobb formámban akarok lenni.
Az osztálytársam csak szendvicset hoz az iskolába és olyan izmai vannak, hogy a legtöbb testépítő elszégyelné magát. Szóval feleslegesnek tartom az étrendet, ezért ne írjatok ilyen válaszokat, hogy csak étrend kell meg anélkül nem jó.
Fogynom nem kell, lehet kicsit sok a súlyom, de az csak azért van, mert vastag a csontozatom.
Az edzéstervem ez lenne: Mell,Váll,Hát,Bicepsz,Tricepsz. Mindegyikre 3 gyakorlat 4-4 sorozatokkal.
Semmilyen táplálékkiegészítőt ne ajánljatok, inkább lassabban gyúrjam ki magam, minthogy tönkretegyem az egészségemet.
Szerintetek kitudom magam gyúrni a nyárig, a gólyatáborig?
14F
Nem.
Ha már edzel,lábazni is kéne.
Nyugi,az osztálytársad sem izmos.14 évesen 110kg,7-8% tzs elég durva lenne.
Étrend nélkül meg szart se érsz ha nincsenek meg a makrók,nem fejlődsz.
A táplálékkiegészítők meg nem károsak.
Köszi #3. Jöhetek még a válaszok.
#1-#2 Nem tudom miről beszéltek, de én a legjobb formámban akarok lenni a gólyatáborban.
1. Étrend a lényeg, de edzél nyugodtan éhgyomorra, meg nulla kajával, majd biztos jó izmos leszel. :-)
2. Rohadtul nem a csontozatod miatt vagy nehéz, mivel az ember súlyának max 10%-át adja a csont. Ezt a hülyeséget gyorsan felejtsd el.
3.Ez az edzésterv annyit ér, mint egy Oravecz Nóra idézet. Tervnek se neveznem, nem hogy edzésnek. Heti hány nap? Melyik nap mit? Milyen gyakorlatok?
4. A táplálékkiegészítők (pl fehérje) rendes szűrt táplálék, ami semmilyen kémiai átalakításon nem ment át. (pl a fehérjepor a sajt melléktermékének ,,szűrött" verziója porosítva)
De nyugodtan tömd a fejed a butaságokkal:-)
Az érdemi válasz, miután kijavítottam ezeket a bődületes hülyeségeket:
ki tudod magad gyúrni, de ilyen tudással kerüld el a konditermet, neked bőven elég kezdteben egy kézisúlyzó és a saját testsúlyod. Csinálj fekvőtámaszokat, vegyél kézi súlyzókat és egy csomag zsebkendőt, amit majd akkor fogsz használni, ha látod, hsemmit se változol:-)
És ha elkezdenék egy fullbontosztt edzést?
Ilyen lenne:
Mell-bicepsz
Váll-hát
Tricepsz-alkar
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!