Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Nincs felső mell?

Nincs felső mell?

Figyelt kérdés
Mellre csak fekvenyomok, alul már van egy kis tömeg, de felül a kulcscsont körül szinte semmi sincs. Ez miért van? Lehet, hogy mégis van felső mell?
2017. máj. 23. 20:03
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/80 anonim ***** válasza:

--gömb--

Mert nincs is. A fűnél nincs jobb tapanyagforras szamomra legalabbis, a fehérje dominált étrend pedig a legjobb nekem energetikailag. Más kérdés hogy drága.

2017. máj. 23. 21:22
 52/80 anonim ***** válasza:
Gabszar féléve még ide tetted fel a kérdéseidet, mert semmit nem tudtál.. ;) gondolom még most is úgy nézel ki, mint egy rakás szar
2017. máj. 23. 21:22
 53/80 Cortez70 ***** válasza:
Naturalban teljesen fölösleges annyi fehérje, csak dragabbat szarsz.
2017. máj. 23. 21:24
 54/80 anonim ***** válasza:
De most komolyan ha gabriellának 55-ös száraz karja lenne akkor automatikusan igaza lenne bármit mond?
 55/80 anonim ***** válasza:
5%
De van felsőmell, szerintetek az a sok profi miért edz rá, miért csinál rá külön döntött pados nyomást? Netán azt hiszitek hülyék? Ti biztos okosabbak vagytok. Fotelharcosok
 56/80 alpha01 ***** válasza:
53-as igen lényegtelen ezen veszekedni mert nincs de ha a kérdezőnek szeretnénk válaszolni akkor én azt tanácsolom hogy próbáld a tömeget növelni úgy talán neked is jobban fog tetszeni de egyébként ahogy elmondtad semmi baj nincs vele ez a megszokott
2017. máj. 23. 21:25
 57/80 anonim ***** válasza:
Itt nem az a lényeg, hogy a ferde nyomással nem lehet mellizmot építeni, nem igaz, hogy nem fogjátok fel agyilag. Az a lényeg, hogy FELSŐ MELLET NEM TUDSZ VELE FELHOZNI
2017. máj. 23. 21:26
 58/80 anonim ***** válasza:
Tettem fel kérdéseket és??Azért van az oldal,most s írtam semmi rosszat,a lábazós kérdésnél se írtam rosszat,csak elmondtam,hogy én hogyan csinálom,ebbe te belekötöttél de könyörgöm küldj egy képet magadról,legyen mivel álmodjak,te fotelharcos. :D Esküszöm vegyél fel fb-re dumáljunk egyet 4szemközt,meglátjuk mennyire vagy keménylegény,
2017. máj. 23. 21:26
 59/80 anonim ***** válasza:
10%
Meg miért ne lenne felső mell. A mell egy nagy izomcsoport. Ha a bicepsznek van 2 feje, pedig az egy kis izom, akkor egy akkora izomnak, mint a mellizom, miért ne lenne felső része?
2017. máj. 23. 21:27
 60/80 Cortez70 ***** válasza:
Fölöslegesen nyomnak döntött padon, de nem is mindegyik csinálja. meg koxal mindegy, fejlődik bármilyen padon nyomva.
2017. máj. 23. 21:27
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!