Nincs felső mell?
Figyelt kérdés
Mellre csak fekvenyomok, alul már van egy kis tömeg, de felül a kulcscsont körül szinte semmi sincs. Ez miért van? Lehet, hogy mégis van felső mell?2017. máj. 23. 20:03
21/80 alpha01 válasza:
Ha szeretnéd hogy fentebb is jobban látszódjon a mell izmaidnak a vonalai akkor csak azt tudom ajánlani hogy próbáld meg a tömegét növelni . Tényleg nincs olyan hogy felső mell ahogy azt előttem is leírták , ha pedig fáj a vállad 45 fokon vedd vissza és nyomj csak 30 fokon.
22/80 Cortez70 válasza:
Pont hogy leveszed a terhelést döntött padon, mert jó részét a vall veszi át.
23/80 A kérdező kommentje:
Meg ha csak genetika lenne, akkor nem értem, miért olyan szép, mindenhol kidolgozott a mellizma, mindegyik híresebb testépítőnek, felül is, alul is. Valami titkot tudhatnak.
2017. máj. 23. 21:00
24/80 anonim válasza:
Mire tegyek fel 100 rongyot hogy te külön megmozgatod a melled felső rostjait? És, hogy gondolod vágjalak fel bicskával, hogy látszódjon? :D elhiszem, hogy most besérültél mert azt mondtam nincs melled, de akkor is butaságokat beszélsz. Egy profit mutass legalább akkor aki csinált magának felső mellet ferde nyomással úgy, hogy a karrierje elején nem volt neki. Nem tudsz, mert nemlétező dologról beszélünk. Kb. mintha arról vitatkoznánk, hogy van a yeti, mert te látod a cba-ban tegnap.
25/80 anonim válasza:
--gömb--
Minden mellgyakorlatnál dolgozik az egész, de a rostok közti feszültség eloszlásban van különbség. Ez alkat és gyakorlat függő. De lehet a felső részt jobban stimulálni. Az ajtófélfánál egy ilyen test előtt áthúzódó mozdulatot indítok meg (de nem hajtom végre hisz akkor elfordul a test), ott jön ki hogy az alsó részén laza miközben a felső rostok feszulmek.
26/80 A kérdező kommentje:
Olyan mellem, van mint a jobb oldali képen. Nyilván nem ekkora tömeggel.
2017. máj. 23. 21:03
27/80 Cortez70 válasza:
Az a titkuk, hogy eleve ilyen a genetika. De nyomj sokat te is döntött padon, én is sokaig hittem ebben sajnos.
28/80 anonim válasza:
feszül az alul is csak nem érzed vagymittudomén
29/80 anonim válasza:
--gömb--
Komolyan 72% (montypie?) nevetséges vagy. Amikor kész tények elé állítanak kifarolsz. Meg honnan veszed, xy-nak milyen lenne a mellizma ha csak fekvenyomott volna? Dilettáns.
30/80 anonim válasza:
#26 És itt hol a hiba? Ennek miért kellene "felül" nagyobbnak lennie? Teljesen arányos mindenhol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!