Nincs felső mell?
Figyelt kérdés
Mellre csak fekvenyomok, alul már van egy kis tömeg, de felül a kulcscsont körül szinte semmi sincs. Ez miért van? Lehet, hogy mégis van felső mell?2017. máj. 23. 20:03
41/80 anonim válasza:
Hogyan ellenőrzöd te elmebeteg? Komolyan mondom nem hiszlek el. Egyetlen szarrá cuccolt profi testépítőt nem tudunk a történelem során mondani, aki az amúgy laposabbfelső mellét fel tudta volna edzeni bármilyen gyakorlattal is, te meg itt pattogsz a madárijesztő testeddel. Vicc vagy komolyan mondom.
42/80 alpha01 válasza:
38-as igen nincs olyan csak szerintem a rostokat így értette , jah és Kérdező ha ilyen a melled akkor nincs semmi baj ennek ilyennek kell lennie
43/80 anonim válasza:
Nem fogom 50x ugyanazt leírni mert kötöd az elmebajodhoz a karót. Mutass egy embert aki feledzette a lapos felső mellét te nyomorék. Nem akarom a szutyok tested fogdosni ingyen se, nemhogy száz rongyért.
44/80 anonim válasza:
Amúgy szerintem azért terjedt el ez a felső mell kultusz mert egy KISS JENŐ-től is lehet ilyet hallani,hogy ez felső mell koncentrált gyakorlat..De amúgy kérdező,itt a sok válaszoló közül szinte mindenki fotel harcos,Cortezt láttam ő hiteles,de a többi ratyimatyi....ne adj a szavukra. :D
45/80 anonim válasza:
Na megszólalt a fő fitneszguru, a fél éve edző gabriella.
46/80 alpha01 válasza:
45-ös egyértelmű hogy nem lehet feledzeni mert nem létezik olyan ő csak azt akarta mondani hogy 45fokon a mellizom felső rostjai jobban stimulálhatóak mint az alsók de persze azok is mozognak . De ezt csak így tapintással úgyse ellenőrizhető
47/80 anonim válasza:
Ja tudom arra is kéne bizonyíték, hogy nem kéne napi 500g protein poron, meg füvön élni.
48/80 anonim válasza:
Kérdező,mondom én,de halljátok GYK-s naturbajnokok majd teszek fel képet a formámról,és esetleg össze tudjuk hasonlítani egymás testét ha már szellemileg felettetek állok.
49/80 anonim válasza:
Van rá bizonyíték,ha ezen élünk olyan elcseszett kölykünk lesz mint te,azt meg sneki se akarja bakker... xd :D
50/80 anonim válasza:
Ok #49-es de ha ezzel nem tudod feledzeni a a felső szakaszt, semmilyen látható eredményt nem tudsz vele elérni, akkor mi a fszon vitatkozik ez a gyökér gyerek?:D most komolyan. Van aki a pinájával meg el tud szívni egy cigit. Kb ennyit ér ha a gömb gyerek rezegtetni tudja a felső rostjait a csökött testén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!