Kiáll egy csontom a felső mell részen?
Kiáll egy csontom a felső mell részen mit lehet vele csinálni?
ilyesmi de azért nem áll ki ennyire,ha mellizomra ráedzenék akkor nem látszana ki?
edz, kajálj jól, és ha vastagodik az izom, fedheti. nekem régen be volt este a mellkarom, amióta edzek, ez egyáltalán nem látszik, mert nőtt az izom a bőr és a csont között.
addig sosem tudod meg hogy müködik-e, amig ki nem próbálod :)
Az a szegycsontod, nem a kulcscsontod, ami kiáll. Nekem is olyan, csak nekem alul van egy pici dudor, ami egyre kevésbé zavaró, mióta edzem. Ez a tyúkmellkas egy formája, csak esztétikai hiba, műteni lehet, de nem ajánlott, nem edzhetsz jó néhány hónapig, mert beültetnek egy fémdarabot amolyan sínként, hogy visszanyomja a csontot. Esetleg aludj hason keményebb felületen. Én speciel nem tudok elaludni hason :D
Ahogy edzel, növekszik a mellizmod, tágul a mellkasod, korrigálódni fog a csontosodás befejeztéig, szóval ne aggódj! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!