Nincs felső mell?
Figyelt kérdés
Mellre csak fekvenyomok, alul már van egy kis tömeg, de felül a kulcscsont körül szinte semmi sincs. Ez miért van? Lehet, hogy mégis van felső mell?2017. máj. 23. 20:03
31/80 anonim válasza:
És úgy gondolod hogy ezzel bizonyítod azt, hogy ha valakinek lapos a melle felül annak majd kikerekedik ha stimulálja ferde nyomással?:D miért kell hazugságokkal mosni az emberek agyát nem értem komolyan. Ha létezik is ilyen mérhető eltérés fogd már fel hogy annak jelentősége annyira csekély hogy NEM SZÁMÍT a testepités szempotnjából. Nem tudsz vele mit kezdeni.
32/80 anonim válasza:
--gömb--
Alul határozottan laza ilyenkor.
34/80 A kérdező kommentje:
# 30 lehet csak tömeg kell rám. Mert nem pontosan ilyen, felül kicsit beesettebb. Aztan majd megnő lesz ami lesz.
2017. máj. 23. 21:05
35/80 anonim válasza:
--gömb--
Ez csak a te agyszüleményed, 72%
36/80 anonim válasza:
Igen én vagyok a laikus, nem te a 60 kilóddal,a fűévéseddel, meg a kamu 200 kilós felhúzásoddal meg még sorolhatnám reggelig a marhaságaid.
37/80 A kérdező kommentje:
# 33 Pont ilyen az enyém is. Kicsit kevesebb rajtam a tömeg. De látjátok, ha nem feszít be, neki is ilyen beesett, ott felül.
2017. máj. 23. 21:07
38/80 anonim válasza:
#33 Oké, hogy a csávó külön részeket feszít meg, de ezt nem tudja megcsinálni, hogy egy adott gyakorlattal edz meg egy részt. Ha használja a mellizmát egy gyakorlatban, akkor az egész fog terhelést kapni, nem csak felül pl.
39/80 Cortez70 válasza:
Tömeg kell rá kérdező és majd jó lesz.
40/80 anonim válasza:
--gömb--
Semmi nem kamu. De érdekes, a pénzt nem mered rátenni.
Cortez, a fogadás arról szólna hogy megismétlem ellenőrizhető módon, hogy az alsó rész rostjai lazák lesznek, miközben felül feszes rostok vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!