13 éves lány kockahassal. Mi a véleményetek?
"Gondoltok amit akartok..."
Corteznek 30 ev, a masik valaszolonak is minimum 4 ev edzes van a hata mogott. Te kerdezted a velemenyunket, erre leirod ezt. Nem megy ez szembe a kerdeseddel?:D Szerintem Corteznel senkinek nincs itt nagyobb ralatasa es tapasztalata a temaban.
Amugy ja, fogadd el, hogy egy nőnek vagy egy 13 evesnek aki 2 evvel idosebbnek nez ki (ez cuki:D) naturalban, igazi kockahasa nem lesz. De szerintem amire te gondolsz, az elerheto egy alacsonyabb testzsirral es jobb genetikaval, na meg persze valami izomtomeggel a hasadon. Az messze nem kockahas, inkabb egy szep, sportos, tonusos has.
Velemenyem szerint boven fejlodesben vagy. Ilyenkor nem lenne valami jo otlet megvonni magadtol azt a tobbletkaloriat ami a testednek kell. Ha figyelsz bioszon szerintem nem kell reszleteznem, hogy miert.
A helyedben elkezdenek valami lightosabb sajatsulyos edzest pl: guggolasokkal es fekvotamaszokkal (nem, nem tunik el vagy deformalja el azt), huzodzkodassal, haspressel stb. Az etrenden meg nem valtoztatnek semmit. Egyel nyugodtan akkor es amennyit megkivansz egy bizonyos kereten belul. Dietazgatni, tomegetnovelni raersz 2-3 ev mulva.
Azt meg elhiszem, hogy fontos a kulso mar ebben a korban is. 5 eve voltam en is 13, pont akkor kezdtem el "dietazni" meg "edzeni" hat...remelem az a "fitneszezo" nagyteso tenyleg ert hozza es nem csak a jumbot tolja a tarogatogepes edzese utan:D De a neten is rengeteg infot megtalalsz. Vagy ha nem sajnalod a penzt, elmesz egy megbizhato (aki nem telefonozik meg egyszerre 5 fele figyel az edzeseden) szemelyi edzohoz aki osszeallit neked egy jo progresszioju, sajatsulyos edzestervet esetleg trx-kszel kiegeszitve es megmutatja a gyakorlatokat.
Hozzateszem azert, mert gondolom foleg a fiuk velemenye erdekel, lehet ijesztonek talalalnak ha egy 13 eves tininek "kockahasa" lenne. Mert nezz mar meg egy korodbeli sracot. Jo ha van bennuk 60 kg es altalaban a legizmosabb kozuluk=pici kockak a hason. Namarmost ha odalep hozzajuk egy ilyen lany, akkor annyira osszetorne szegenyek onbecsulese, hogy hamar kifognak a csajt, vagy pedig pont, hogy felnenek tole. Szerintem. De ha most kezded ez a veszely teged nem fenyeget, mert egy szep sportos test az meg jo genetika eseten is minimum 1-2 ev.
Igaza van anyukadnak.
A hus es tojas feherjekben gazdag elelmiszerek, amik nelkulozhetetlenek pl: izomepiteshez. Meg ugy mindenhez igy parasztosan. A salataban rost van meg keves szenhidrat ami az emesztesnek jot tesz, am erre alapozni hulyeseg.
Egy 15 eves srac meg nem fog kezdeni egy 13 evessel mivel eleg gaz ha visszajar az altalanosba egy kozepsulis egy lany miatt. Max ha jol nez ki a "csaj", ez pedig jo segget/mellet jelent, nem pedig lapos hasat. De ha meg ezert kezdene akkor gondolom elkepzeled, hogy mit akarhat:D Viszont papiron a BTK 205 miatt hozza se nyulhat... szoval erdekes a szitu.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!