13 éves lány kockahassal. Mi a véleményetek?
Figyelt kérdés
Szóval én egy 13 éves lány vagyok, és nagyon szeretnék kockahasat. Egyébként többnek nézek ki ( olyan 15 évesnek). Jelenleg 165cm/ 54 kg vagyok. Diétával szeretnék kockahasat. Mi a véleményetek? Nem néz ki rosszul egy lányon a kockahas?2017. máj. 13. 12:38
1/32 anonim válasza:
Undorító , férfias . A sörhas se jobb meg a full kocka fej , de guriga sem .
2/32 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors választ :) Főleg a fiúk véleménye érdekelne, de nyugodtan írhatnak lányok is :)
2017. máj. 13. 12:47
4/32 anonim válasza:
Ne hogy leszálkásíts 54kg-osan, főleg, hogy szerintem kezdő vagy, valamit el is rontanál.
5/32 anonim válasza:
Jól néz ki, hajrá! De azt fogadd el, hogy egy túlsúlyos embernek ált. sosem fognak tetszeni a sportos csajok
6/32 A kérdező kommentje:
Igen én még valóban kezdő vagyok, de a testvérem már jó régóta fittnesezik és ő segítene :) Hát nekem sem jönnek be a túlsúlyak :) Köszönöm mindenkinek!
2017. máj. 13. 13:05
7/32 anonim válasza:
szerintem gusztustalan. Nekunk jol all igen, de azert reszelés kozben olyan erzest ad mintha csávót k_-rnék.
8/32 Cortez70 válasza:
Senkit nem érdekel, hogy egy kisgyereknek milyen a hasa.
10/32 anonim válasza:
13 évesen nekem igenis fura gondolatnak tűnik, de ez ne tántorítson el.
Nőn tetszik (nő vagyok). Nem férfias, mivel egy nőnek sosem lesz férfias, "igazi" kockahasa koksz nélkül... Úgy nem tetszik nekem sem.
De ha valaki még épp normális testzsírral nem tudja elérni, az ne akarjon kockahasat, mert az esszenciális háj fontos is, szép is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!