13 éves lány kockahassal. Mi a véleményetek?
Figyelt kérdés
Szóval én egy 13 éves lány vagyok, és nagyon szeretnék kockahasat. Egyébként többnek nézek ki ( olyan 15 évesnek). Jelenleg 165cm/ 54 kg vagyok. Diétával szeretnék kockahasat. Mi a véleményetek? Nem néz ki rosszul egy lányon a kockahas?2017. máj. 13. 12:38
11/32 A kérdező kommentje:
Cortez70! Tévedsz, mert már nagyon fontos lett a külső. Egyébként meg nem nevezném magamat kisgyereknek,inkább tininek. Kisgyerek a 6-8 éves ;) Amugy köszi!
2017. máj. 13. 17:54
12/32 Cortez70 válasza:
De, meg nagyon gyerek vagy. Szívesen.
13/32 anonim válasza:
Én csak 40 vagyok, Corteznél ifjabb, de nekem is gyermeklány vagy. A 6 éves kisgyerek, te már kislány. Egyszer majd megnősz, már nem feltétlenül s csak centiben, mert így is nagyobb vagy nálam.
Tudom, hogya gyerekek mindig nagynak tartják magukat, úgy 2 éves kortól mindig...
14/32 A kérdező kommentje:
Azért már légyszíves ne térjünk el az eredeti kérdéstől! Tök mindegy ki mit mond, kislány nem kislány, nem ez volt a kérdés!
2017. máj. 13. 20:47
15/32 Cortez70 válasza:
Írtam választ. Tökmindeg milyen a hasad. Nem ez számít az életben. De majd rájössz.
16/32 A kérdező kommentje:
Azért írjatok még véleményeket;)
2017. máj. 14. 08:40
17/32 anonim válasza:
Nem nőies.Egy nőnek ne kockahasa legyen... Én szeretem,ha sportos, amit arra értél, hogy hogy szépek legyenek a lábai és a popsija, lehetőleg lapos hasa legyen... DE NE KOCKÁS! Viszont ahogy láthattad, van akinek bejön, de nagy általánosságban nem nagyon tetszik nekünk fiúknak/férfiaknak.
Bármit mondunk, te biztos, hogy csak azt fogod meghallani amit meg akarsz... 😒
18/32 anonim válasza:
egy nőnek sincs kockahasa szteroid nélkül... nem hogy egy kislánynak, neked max lapos hasad lehet szóval teljesen nonszensz a kérdésed de azért annyit leirnék, hogy beállsz a tükör elé, és eldöntöd mit akarsz, ne érdekeljen hogy mások mit akarnak, erről sürgősen le kell szoknod hogy másoknak akarsz megfelelni, igy csak felszines kapcsolataid lesznek, mind párkapcsolati mind baráti téren
19/32 Cortez70 válasza:
Így van minden, ahogy a #18 írja.
20/32 anonim válasza:
pedig én csak 20 vagyok lol
#18 :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!