Mennyi a fekvenyomás, guggolás, felhúzás max rekordotok?
Figyelt kérdés
Mennyi idő edzés után? Natúrba?2017. ápr. 12. 11:16
21/30 anonim válasza:
Nem tettél fel nehéz kérdést, csak egyrészt értelmetlen itt a számokra recskázni, mindenki random azt ír amit akar, másrészt lehetetlen 1 év edzésmúlttal 180kg-al guggolni. Ennyi idő alatt nem vagy birtokában olyan tudásnak se rutin, se technika, se idegrendszer, se semmilyen szempontból, ami lehetővé teszi ekkota súlynak a helyes megmozgatását. Írni bármit lehet, itt már olvastam sok badarságot nem te vagy az első, sem az utolsó.
22/30 anonim válasza:
Én gyenge vagyok még, de azért leírom. (Igaz még csak 15 éves vagyok..)
Fekvenyomás 100kg 1RM
Guggolás kb. 100kg-mal megy 1 ismétlés ott is, de nem rég kezdtem guggolni (fél éve)
Kb. 135-140kg-ot tudok 1x felhúzni.
Összesen 2 éve edzek, amiből kb. 1 év a normális, az elején étrendem sem volt, nem edzettem keményen.
23/30 A kérdező kommentje:
oke,kamu választ adtam. Lépjünk túl.
Köszi
2017. ápr. 12. 19:04
24/30 anonim válasza:
#19,de mitől könnyebb?És mennyivel nagyobb súlyt lehet így használni
25/30 anonim válasza:
Azért könnyebb, mert kötött pályán mozog és a stabilizáló izmokat nem veszi igénybe, mint a rendes szabadsúlyos guggolás. Persze nem változtatja a smith keret sem pillecukrokká a tárcsákat, de senkit nem érdekel mennyit guggolsz keretben.
26/30 anonim válasza:
De én most a HEX rudas felhúzásra gondoltam,nem a guggolásra
27/30 anonim válasza:
--gömb--
A hex rúddal azért könnyebb mert Közelebb van az erő tamadaspontja a forgasponthoz. Kisebb az erőkar.
28/30 anonim válasza:
--gömb--
Amúgy felhuzas 200, fekve 100, guggolás 140 volt a legtöbb. Nagyon hektikus edzés és étrend jellemző. 6 év bruttó.
29/30 anonim válasza:
Gömb mikor 200 kilót felhúztál akkor is ilyen vékony voltál, mint most? Mert az úgy elég érdekes.
30/30 anonim válasza:
--gömb--
Mert miért érdekes?
16 évesen kb 28-30-as karral, 120 kilót felhúztam.
Amúgy valamivel vastagabb lehettem de akkor nem készült kép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!