Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Álljak át teljes testes edzésre?

Álljak át teljes testes edzésre?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Másfél hónapja kezdem aktívan edzőterembe járni, és figyelni az étkezésre, de előtte is sportoltam (kettlebell, trx, futás). Osztott edzést csinálok, és az a problémám, hogy nem érzem, hogy erősödnék, illetve kg-ban is ugyanannyi vagyok, mint előtte. Egy centivel csökkent a combom, hasam, derekam, csípőm, és másfél centivel a karom. Egyedül a bicepszben érzek különbséget, amúgy meg úgy érzem, hogy megrekedtem valahol.az elején, és nem történik semmi. Izomlázam van mindig, főleg lábnap után.

Kérdésem az lenne, hogy áttérjek-e teljes testes edzésre, vagy azért nem látok különbséget, mert még az elején vagyok? Kaja rendben van. Köszi

25n

2017. ápr. 1. 09:15
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
0%
Te kötöszködtél még, én csak arra reagáltam :D
2017. ápr. 1. 11:04
 22/28 Cortez70 ***** válasza:
64%
Kötözködtél, így kell írni. Tanulj még kislány és eddz agyra is. Amúgy meg te kezdted írni, az én kommentem után, hogy nem kell erősítő edzés. Olvass vissza. Te kötöttél bele először az én írásomba.
2017. ápr. 1. 11:10
 23/28 anonim ***** válasza:
0%
Nem kell, mert még úgysem lesz látszata, de csinálhatja, baja biztos nem lesz tőle. Ennyi, most komolyan ezen kell vitatkozni? Azt hiszed, csak te tudsz itt mindent? Amúgy, ha már itt kislányozol, feltételezem 31 éves sportmúlttal valami vén f**z lehetsz, aki nyomul az edzőteremben a korombeli csini lányokra, de igazából már csak nevetség tárgya :D
2017. ápr. 1. 11:19
 24/28 Cortez70 ***** válasza:
64%
Nem nyomulok senkire, fa szozni meg kár, ettől még buta maradsz. Nem csak én tudok itt dolgokat, sok hozzáértő van, de te pont nem tartozol ide. Nulla tudással nem kellene okoskodnod. Kerüld a kategóriát.
2017. ápr. 1. 11:24
 25/28 anonim ***** válasza:
0%
Téged minősít, hogy 40+ évesen leállsz vitatkozni egy egyetemista korúval, ráadásul ilyen semmiségen. De mindegy, legyen meg az örömöd :)
2017. ápr. 1. 11:35
 26/28 Cortez70 ***** válasza:
100%
Ja értem; azért mert te fiatal és tudatlan vagy rád kellene hagynom és igazat kellene neked adnom és hagyni, hogy félrevezess itt bárkit is.
2017. ápr. 1. 11:45
 27/28 anonim ***** válasza:

"Amúgy, ha már itt kislányozol, feltételezem 31 éves sportmúlttal valami vén f**z lehetsz, aki nyomul az edzőteremben a korombeli csini lányokra, de igazából már csak nevetség tárgya"

Birom, mikor a no meg ferfi vitazik, es valamilyen modon feljon a szexualitas tamadaskent. :D

Durvabb valtozat, mouuunika show: "A p.csamat megis kinyaltad". :D

2017. ápr. 2. 00:25
 28/28 anonim ***** válasza:
:DDD
2017. ápr. 2. 13:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!