Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Álljak át teljes testes edzésre?

Álljak át teljes testes edzésre?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Másfél hónapja kezdem aktívan edzőterembe járni, és figyelni az étkezésre, de előtte is sportoltam (kettlebell, trx, futás). Osztott edzést csinálok, és az a problémám, hogy nem érzem, hogy erősödnék, illetve kg-ban is ugyanannyi vagyok, mint előtte. Egy centivel csökkent a combom, hasam, derekam, csípőm, és másfél centivel a karom. Egyedül a bicepszben érzek különbséget, amúgy meg úgy érzem, hogy megrekedtem valahol.az elején, és nem történik semmi. Izomlázam van mindig, főleg lábnap után.

Kérdésem az lenne, hogy áttérjek-e teljes testes edzésre, vagy azért nem látok különbséget, mert még az elején vagyok? Kaja rendben van. Köszi

25n

2017. ápr. 1. 09:15
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
Mennyi fehérjét fogyasztasz egy nap?
2017. ápr. 1. 09:21
 2/28 anonim ***** válasza:
Illetve még az lenne a kérdésem, hogy most fogyózol, vagy izmot építesz?
2017. ápr. 1. 09:22
 3/28 Cortez70 ***** válasza:
100%
Eleve kezdőknek sokkal jobb a teljes testes edzés. Azzal kellett volna kezdeni is. Es persze jó étrend.
2017. ápr. 1. 09:23
 4/28 A kérdező kommentje:
2# 120 g fehérjét fogyasztok egy nap. Természetesen a fő cél az izomépítés, de fogyni is szeretnék zsírból, ezért kardiózok edzések végén.
2017. ápr. 1. 09:33
 5/28 Cortez70 ***** válasza:
100%
Kezdőként egy kis ideig megy egyszerre a fogyás és az izomépítés, de ez később nem lehetséges. -ugyanis fogyáshoz kalória mínusz kell, izomépítéshez pedig kalória plusz!
2017. ápr. 1. 09:36
 6/28 anonim ***** válasza:
25%
Pont azért, amit cortez mond, ha fogyni akarsz, akkor először csak kardióznod kéne, 45 perc-1 órát naponta. Izmot építeni majd utána, mert a 2 együtt üti egymást. Én 3 hete edzek heti 4x, de csak lábra, popsira és hasra, karra és hátra nem akarok izmosodni(fogynom nem kell, ezért nemis kardiózok, 48 kg vagyok), plusz ugye napi 100 g fehérjét fogyasztok és nekem már most nagy látszata van, sokkal kerekebb a fenekem, izmosabbak a combjaim. Szóval, szerintem neked először fogyni kéne, és majd utána izmosíts.
2017. ápr. 1. 09:39
 7/28 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Igazából 3-4 kg-t akarok csak fogyni.
2017. ápr. 1. 09:49
 8/28 Cortez70 ***** válasza:
64%
Kell fogyáskor is az erősítő edzés, mert azzal tartod meg az izmokat, jobb lesz a forma, mintha csak kardio menne. Csak fogyáskor nem kell akkora izomépítésre számítani (azt is csak kezdőknél!), mintha eleve tömegelés menne kalória plusszal.
2017. ápr. 1. 09:51
 9/28 Cortez70 ***** válasza:
100%
Lontozhattok nyugodtan, de akkor is kell erősítő edzés szalkasitaskor is. Ez nem vita tárgya. Több izom marad meg, ezek tények.
2017. ápr. 1. 10:02
 10/28 anonim ***** válasza:
24%
#6 vagyok, én sem tudom, miért lettem lepontozva, ahova járok edzeni, minden személyi edző először csak kardióztatja a fogyni vágyókat :D Izmosítás meg utána, fokozatosan egyre kevesebb kardió, egyre több súlyzós edzés. De tőlem aztán pontozhattok, csak látom magamon, hogy jó-e ez a módszer vagy sem...
2017. ápr. 1. 10:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!