Azok akik edzenek/kondiznak! Ti hogyan motiváljátok magatokat az edzésre?
Figyelt kérdés
Nálam időnként van egy kis fellángolás csinálom egy-két hétig de utána már annyira kedvtelenül csinálom hogy valóságos nyűg az edzés. Ti hogyan gyűjtötök újra és újra motivációt/kedvet az edzés folytatásához?2017. márc. 23. 18:32
2/6 A kérdező kommentje:
Volt már tesómmal de ugyanaz volt ráadásul sokkal tovább is tartott mert eldumáltuk az időt :D
Meg alapvetően asszoc vagyok tehát egyedül még jobban is érzem magam :)
2017. márc. 23. 18:40
3/6 anonim válasza:
Az eredmeny motivalt es jolesik az edzes ha neked nem akkor eddz ritkabban mert valoszinuleg nem regeneralodsz elegge
4/6 anonim válasza:
Nekem az hogy jobban nézzek ki és hogy ma is tettem valamit az egészségem érdekében!
5/6 anonim válasza:
Válassz olyan sportot, amit élvezel. Velem úgy volt, hogy sok mindent kipróbáltam, de amit untam, azt ugyanúgy néhány hét vagy legfeljebb 1-2 hónap alatt abbahagytam. Ami szórakoztat, azt szívesen csinálom.
6/6 anonim válasza:
Engem mindig is az eredmény motivált. Ha nem volt éppen kedvem edzeni, akkor mindig belegondoltam, hogy ezt később megbánnám. Igen, sajnos néha ilyen, de menni kell tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!