Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Hogyan egyem a tojást ha...

Hogyan egyem a tojást ha szákásítani akarok?

Figyelt kérdés

Mennyi tojást és, hogy egyem?

Főzve, sütve?

72-73 kg körül vagyok és kb 175cm magas és 2hónapja edzek. 2 hónapja 75-76 kg voltam és kb 2 hete figyelek oda arra, hogy mit eszek és már is sikerült leégetni egy kis zsírt a hasamról viszont attól félek, hogy az izmaimat fogom elégetni ezért próbálom úgy csinálni, hogy fehérjéből többet, szénhidrátból kevesebbet. heti 5x edzek és utána csinálok egy 6 perces szünet nélküli kardió edzést. Eddig edzés után csak a turmixot ittam meg de most már 1 banánt is megszoktam enni.

Kérdéesem, hogy mennyi tojást egyek reggelire?

Este 6 ra járk edzeni.

2017. márc. 25. 15:19
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Mit egyek akkor edzés után ami hamar felszívódik és nem zsírosít nagyon?
2017. márc. 25. 16:04
 12/18 Cortez70 ***** válasza:
Megnézed a neten tápanyag táblázatban (van sok), hogy amit ettél abban mennyi a fehérje, ch és a zsír. És amiket eszel napközben azt összeadod.
2017. márc. 25. 16:08
 13/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget mindenkitől!
2017. márc. 25. 16:08
 14/18 anonim ***** válasza:
Nincs anabolikus ablak/kapu, stbb..,az egész napi bevitel számít. Nincs olyan étel, ami zsírosít, kcal pluszban hízol.
2017. márc. 25. 16:13
 15/18 A kérdező kommentje:

ha szákásítok akkor csak a tojás fehérjét egyem ugye?

Mert elég sok zsír van benne ahogy látom.

2017. márc. 25. 16:48
 16/18 Cortez70 ***** válasza:
Neked kell kb napi 40g zsír szálkásításkor. Egy tojás sárgájában van kb 5g zsír. De számold össze, hogy egyébként mennyi zsírt viszel be és így majd látod, hogy tojás sárgájából mennyi fér bele. 1-2 nem gond azt hiszem, sőt több sem ha másból nem nagyon megy be zsír.
2017. márc. 25. 16:53
 17/18 anonim ***** válasza:

Én sárgájával együtt szoktam, mert nem tudnék mit kezdeni a sárgájával, kidobni meg nem akarom.

Ha kevés tojást eszel, akkor igazából lényegtelen, mert nem lesz rosszabb a forma egy tojás sárgájától. De ha sok tojást eszel, a sárgájával együtt, akkor azt is számold bele a bevitelbe.

2017. márc. 25. 16:54
 18/18 A kérdező kommentje:
Értem köszönöm!
2017. márc. 25. 16:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!