Hogyan egyem a tojást ha szákásítani akarok?
Mennyi tojást és, hogy egyem?
Főzve, sütve?
72-73 kg körül vagyok és kb 175cm magas és 2hónapja edzek. 2 hónapja 75-76 kg voltam és kb 2 hete figyelek oda arra, hogy mit eszek és már is sikerült leégetni egy kis zsírt a hasamról viszont attól félek, hogy az izmaimat fogom elégetni ezért próbálom úgy csinálni, hogy fehérjéből többet, szénhidrátból kevesebbet. heti 5x edzek és utána csinálok egy 6 perces szünet nélküli kardió edzést. Eddig edzés után csak a turmixot ittam meg de most már 1 banánt is megszoktam enni.
Kérdéesem, hogy mennyi tojást egyek reggelire?
Este 6 ra járk edzeni.
ha szákásítok akkor csak a tojás fehérjét egyem ugye?
Mert elég sok zsír van benne ahogy látom.
Én sárgájával együtt szoktam, mert nem tudnék mit kezdeni a sárgájával, kidobni meg nem akarom.
Ha kevés tojást eszel, akkor igazából lényegtelen, mert nem lesz rosszabb a forma egy tojás sárgájától. De ha sok tojást eszel, a sárgájával együtt, akkor azt is számold bele a bevitelbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!