Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Szálkásító étrendben baj ha...

Szálkásító étrendben baj ha éhes vagyok? 31L/65kg

Figyelt kérdés

Már 9 hete tartok szigorúbb étrendet, de egy ideje megállt a folyamat. Pontosabban az izmaim látványosan fejlődnek, de a rajta levő zsírt, 2-3 kiló szeretném leszálkásítani. Most elkekzdtem csökkentett ch diétát emelt protein mellett. Első 4 étkezésben 25g ch és utána semmi. Na de én egy 100 g csirkemell 100 g zöldség vacsi után kaparom a falat az éhségtől, így még ettem egy fehérje pudingot egy öra múlva (csak 1,5 g ch) de még mindig úgy érzem, hogy éhen fogok halni... :)

Kibírom, csak azt nel tudom szabad-e ezt éreznem vagy ez pont hogy jó jel-e.

Köszönöm!

2017. márc. 4. 20:11
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Én is a ch ingáztatást javasolnám, amit írtak is előttem. Edzősnapokon legyen a magasabb ch, hogy legyen energiád az edzéshez! A 2g / testsúly kg szénhidrát jó kiindulásnak.
2017. márc. 6. 08:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!