Szálkásító étrendben baj ha éhes vagyok? 31L/65kg
Már 9 hete tartok szigorúbb étrendet, de egy ideje megállt a folyamat. Pontosabban az izmaim látványosan fejlődnek, de a rajta levő zsírt, 2-3 kiló szeretném leszálkásítani. Most elkekzdtem csökkentett ch diétát emelt protein mellett. Első 4 étkezésben 25g ch és utána semmi. Na de én egy 100 g csirkemell 100 g zöldség vacsi után kaparom a falat az éhségtől, így még ettem egy fehérje pudingot egy öra múlva (csak 1,5 g ch) de még mindig úgy érzem, hogy éhen fogok halni... :)
Kibírom, csak azt nel tudom szabad-e ezt éreznem vagy ez pont hogy jó jel-e.
Köszönöm!
Sokfélék vagyunk. Van, aki kis deficitben is éhes, nem tud mit tenni. Azért egy jó étrend, jó elosztás sokat tud segíteni.
100g csirkemell 100g zöldséggel nem csoda, ha nem lakat jól. Nekem egy étkezésre 1000 kcal nem elég kb. soha, de deficitben aztán semmiképp. Nyilván ritkán eszem és egyszerre viszonylag sokat s olyan ételt, ami laktat, az sem mindegy, mikor. Ki kell tapasztalni, neked hogyan a legkönnyebb. Sokunkat a szénhidrát rosszul laktat, persze van, akinek pont hogy abból kell sok. Nincs mindenkinek megfelelő recept...
Még valami. Kicsi kalóriakeretnél nehéz. Nekem pl. muszáj többet mozognom, ha fogyni akarok s tuti nem vagyok vele egyedül. Az edzés nem tesz éhesebbé, sőt, de nagyon kevés kalóriával nem működöm.
Nem tudom, te mennyit eszel egy nap, lehet, hogy túl keveset ahhoz, hogy jól érezd magad. Az utolsó kilóknál lehet, hogy jobb türelmesebbnek lenni és lasabban fogyni. Bár te legalább bírod. Én hiába bírom az éhséget, ha egyszer tönkreteszi az alvásomat. Ilyenkor változtatni kell.
Attól függ mikor kezdted a szalkasitast
Én kezdeskor mindig éhes vagyok mert az előtt többet ettem
De kb 1-2 hét és megszokja a gyomrom a szalkasito étrend mennyiséget és nem vagyok éhes
Nem olvastam el a valaszokat, de en ehsegre, ha megvan a kello mennyisegu tapanyag, es nem eszed magad nagyon minuszba, akkor tobb zokldseget,rostot, es folxadekot ajanlok.ezek segitenek a teltseg erzet fenntartasaban.
Hosszab dieta alatt az ehseghormonok mennyisege is valtozhat, neha erdemes beiktatni egy het pihenot, ahol kicsit kaloria plusszba eszed magad, hogy helyrealljon az anyagcsered, es az ehsegerzetert felelos hormonalis rendszerek is. Remelem segitettem
Köszönöm nektek a segítőkész válaszokat! :)
Utánanéztem a hintáztatós módszernek is, valószínűleg megpróbálom, de most az alap ch-t visszaemelem 130ra. Most először fordult elő, hogy lábazás után harmadik nap még mindig izomlázam van, pedig már volt hasazás is azóta. Nagyon nem szeretnék izomból túl sokat fogyni... ezt csak bőrredő méréssel tudom ellenőrizni?
Sokat segítettetek, köszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!