Ennyi belefér egy szálkásító étrendbe?
napi kalórialimitedbe belefér?
ha igen akkor igen, ha nem akkor nem
Az is étel. Ha belefér a makróidba, nem leszel tőle éhes s nincs bajod a gluténnel, miért ne?
Tökmindegy, milyen a testalkatod.
De ha neked a szendvics csalás, egyél mást. Nem értem, mit számít, hogy iskolába jársz-e? A fogyósban is mindig ezen lovagolnak. Mit nem tudsz enni suliban, amit otthon? Pár dolgot, de minden mást vihetsz... Rengeteg ember jár suliba vagy munkába s viszi az ételét egy dobozban.
Elhiszem, csak épp a fél napos kihült csirke rizsnek másnap a melóban/suliban már az állaga meg az íze is szar... tudom mert pont eléget (éveket) hordtam külömböző csirkés, rizses, zöldségköretes trutymókat melóba...
Mérd le a zsemle súlyát, kb annyi lisztel számolhatsz is nyugodtan... valamivel kevesebb, hiszen néhány százaléka víz, néhány meg különféle adalékanyag... de ha az egészet lisztnek számolod az a tuti... így máris tudsz vele számolni és tervezni...
A belevalót meg értelem szerűen szintén lehet számolni...
Annyi, hogy én magamnak sütöm a kenyeret/zsemlét előre egy hétre... szóval az én kenyerem biztosan csak liszt víz kovász.
Kalóriaegyenleg kérdése, fogysz-e. A szendvics nem akadályoz meg a fogyásban misztikusan...
Csak van, aki szerint nem egészséges, van, aki éhes marad tőle vagy hamar megéhezik, annak nem célszerű. De ha a makróidba belepasszintod, nem aggódnék a fogyás miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!