Tudnátok írni egy jó testalkat erősítő edzéstervet?
15 éves vagyok, olyan tipikus "szél elfújja" alkat. Szeretnék egy kicsit megerősödni, mivel nem szeretném az iskolában bokszzsák szerepét betölteni :))
Húzódzkodó rúd, illetve egy evezőpad áll a rendelkezésemre, valamint elég hely a normál erősítő gyakorlatokhoz (felülés, fekvőtámasz stb...)
Célom egy normális testalkat, amivel meg tudom védeni magam.
Tudnátok segíteni? :)
Köszi!
6 évig űztem egy küzdősportot, de sajnos már nincs időm elmenni sehova. Igazából nem egy harcos akarok lenni, annyira azért nem rossz ez a légkor, csupán olyan figura, akivel kevésbé mernek kikezdeni.
Köszönöm a válaszod, körbenézek ezeken az oldalakon.
Ment a zöld kéz :)
Ha azt akarod elérni, hogy ne kezdjenek ki veled, akkor térdre kell kényszeríteni a legerősebbet, becsicskáztatni és tisztelni fognak, te kis gangsta....meg toljad a gta san andreast, ott majd kikeményedsz... xD
Viccet félretéve otthonra Fegyencedzést ajánlok, mellé jó étrenddel.
:D
Rendben, megnézem ezt az edzést :)
A fegyencedzéstől sem erős,sem izmos sem leszel.
Mellesleg milyen küzdősport edzésre jártál,hogy 6 év edzés után is félned kell az iskolában?
Úgy tudtam,hogy a judo jó küzdősport,önvédelemre is.
Ahhoz,hogy erős legyél súlyzós edzés kell.Én majd írok egy edzéstervet
Igen, a judo tényleg nagyon jó, de nekünk, mint kisgyerekeknek csak egy egyszerű sport volt.
Ha írnál egy edzéstervet azt nagyon megköszönném!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!