Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ezzel el tudom érni a célom?

Ezzel el tudom érni a célom?

Figyelt kérdés
Elég vékony vagyok és hozzá magas (190 feletti), ilyen a testalkatom. Elhatároztam, hogy muszáj mozognom saját egészségem érdekében és kicsit emberesedni is szeretnék. Az otthoni, heti 4 saját testsúlyos edzés ehhez elegendő? Nem az a célom, hogy hatalmas izmaim legyenek, csak annyi hogy ne legyek se vékony, se kövér és normális legyen az állóképességem.

2016. dec. 28. 11:37
 1/2 anonim ***** válasza:
Súlyzós edzés jóval jobb. Megfelelő kaja nélkül szinte biztos hogy nem fogod tudni elérni. 1,5g/tskg fehérje kell és kcal +ban legyél. Szerintem vegyél kondi bérletet. Sárga kapszula online ingyeness könyvet olvasd el.
2016. dec. 28. 11:41
 2/2 anonim ***** válasza:

Hatalmas izmaid nem lesznek semmiképp.

Ha szolidak a céljaid, ahogy írod, simán meglehetsz súlyzós edzés nélkül is, de ha optimálisan szeretnél fejlődni s minél több izmot felszedni (ami naturálban nem olyan sok, szóval normál emberi lényeknél is természetes vágy lehet), akkor a súlyzós edzés jobb.

2016. dec. 28. 15:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!