Elérhetem ezzel a célom?
már régóta csak alkalmanként eszem cukros, lisztes dolgokat. alapjáraton tömérdek mennyiségű tejterméket gyümölcsöt zöldséget és húst eszem, szóval az étkezésemre odafigyelek. a kérdésem az lenne hogy ha mindennap vagy heti 6x megcsinálom ezt: http://www.youtube.com/watch?v=oWGJk5WUVrU vagy egy ehhez hasonló negyven perces cardio edzést + húsz perc erősítést, akkor szálkásodhatok? (most olyan az alakom, hogy izmos vagyok, de fölötte van egy hájréteg és ezt szeretném eltüntetni. annyira durván nem vagyok kövér: 163 centihez 49-50 kilós 15 éves lány vagyok)
a válaszokat előre is köszönöm!
Nem jó így. Normális szálkásító diéta kell, amibe pont nem fér bele a gyümölcs és a sok tejtermék sem. Főleg a tej nem. Tele van tejcukorral, tejzsírral. A sovány túró az mehet este. Szóval:
Szálkásító diéta: napi 2,5-3g*testtömegkg fehérje kell és 1-2g*testtömegkg szénhidrát (ch).
A magasabb ch mennyiségről érdemes kezdeni és ha nincs meg a heti min 0,5kg fogyás, akkor lehet csökkenteni. Viszont ne legyen több a fogyás, mint heti 1kg, mert akkor nagy az esélye az izomvesztésnek.
ezekből kellene összerakni az étrendet:
fehérje: sovány húsok (csirke, pulyka, hal, marha), sovány túró, tojás, protein tápkieg.
ch: zabpehely,barna rizs, teljes kiőrlésű kenyér, sok zöldség.
zsír: omega3, lenmagolaj.
Még kőkemény súlyzós edzéssel sem lennél túl izmos, nemhogy ilyen edzésekkel. A nők naturálban (kox nélkül) soha nem lesznek túl izmosak, mivel kb 1/25 annyi tesztoszteront termelnek, mint egy férfi. Még nekünk sem könnyű izmosodni.
Ráadásul a diéta alatt nem fogsz tudni izmosodni, max az elején picikét, mivel az izomnöveléshez tömegnövelő étrend kellene, ami kalória pluszt jelent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!