Az edzésstílus befolyással van a testalkat alakulására?
Figyelt kérdés
Pl.úgy vettem észre,hogy aki nagy súlyokkal edz,az ilyen nagydarab,vastag és erős alkat lesz.Pl.vastagabb derék,nyak,nagy csuklya.De már ránézésre is lehet látni,hogy ez a tipus fizikailag erősebb.Míg akik kisebb súlyokkal,izoláltabban edzenek,azok az ilyen Pumped Gabo alkatok lesznek.Vékonyabbak,de vmivel szálkásabbak és "esztétikusabbak".2017. jan. 1. 01:35
1/2 anonim válasza:
Ez az elmélet akkor szokott megdőlni,miután látsz egy fizik versenyzőt off szezonban 110 kilósan,egyáltalán nem elhízott,csak off szezon formában.
2/2 Kenzo Tenma válasza:
Ez annyiban igaz, hogy túl kicsi súlyokkal nem leszel nagy. De Cedric Mcmillan 12 kilós egykezesekkel edz állítólag bicepszre, én 15 kilósokkal kalapácsozok. Én viszont 90 kiló vagyok, Cedric meg lehet vagy 125. Szóval nem csak ezen múlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!