Kockahashoz edzésterv?
Biztos már ez a milliomodik kérdés csak én nem találtam olyan választ amilyet akartam...16 éves fiú vagyok, és eldöntöttem hogy kockahasat akarok... Gondolom ez a lányoknál is jó szempont ha nem vagyok fogpiszkáló...50 kg vagyok...bármilyen tippet meghallgatok!
Köszi :D
12482942918491 kérdés kiírója
Gratulálok,akkor olvas vissza ha nem találtál ilyen választ......VALAMIT NAGYON ELBAXTÁL AKKOR
Nagyon jó szempont,de 1 pöppet hibázik valami a dologban.
Mégpedig az,hogy lehet neked bármilyen kockás hasad,attól még 20 centis karral,ropi lábakkal,lapos mellel stb. szarabbul fogsz kinézni,mint most.
Edzéstervet,hasonló dolgokat meg senki se fog neked írni,mivel rengeteg fellelhető az internet KORÁNT SEM rejtett bugyraiban....Jó olvasgatást,testvér
Nem találtál olyan választ amilyet akartál? Ha tudod milyen választ akarsz, akkor mi a kérdés?
Konditerem, heti 3 teljes testes edzés, kilónként 1.5-2 g fehérje, 1 g zsír, 5 g szénhidrát, tükröt, mérleget figyelni. Ha zsírosodsz csökkentesz a ch-n, ha nem nősz emelsz. Amúgy sem csak hasra kell edzeni, a lányoknál nem jó szempont, ha ropi vagy hasizommal.
Amúgy meg hasprés, lábemelés, felhúzás öv nélkül, aztán kialakul az a six pack. (Elvetemülteknek sárkányzászló)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!