Heti 5 edzés sok? 2 súlyzós 3 küzdősport.
Figyelt kérdés
Hétfő szerda péntek küzdősport kedd csütörtök súlyzós.Nem lennék túledzett? Szombat vasárnap elég a pihenő?2017. jan. 2. 19:41
1/7 anonim válasza:
Attól függ..Ha nem nyírod ki magad az edzéseken akkor jó lesz a heti 5 nap..
2/7 anonim válasza:
Nem sok , de milyen küzdősportot űzől ?
3/7 anonim válasza:
Nem, sokan heti hatszor edzenek. Ha eleget eszel, alszol nem lesz gond
4/7 anonim válasza:
Igen azt is jó lenne tudni,meg ha pl csak 2 napot mész le súlyzós edzést végezni akkor simán nyomhatsz kedden alsó testet és csütörtökön felsőtestet. :) Csak a gyakorlatokat ne küzdősportolóktól sajátítsad el...van 1-2 aki rémes dolgokat művel a videókon. :D
5/7 anonim válasza:
Azt is jó lenne tudni miben akarsz elsődlegesen fejlődni a súlyzós edzésekben tehát "izmosodni" szeretnél vagy a bunyóban . Bár szerintem a bunyó lesz a cél ( saját vélemény ) . És még akkor is ott a kérdés hogy önvédelem , hobbi vagy verseny .
6/7 csezio válasza:
Nem. Nem sok! Attól függ milyen vagy...ha gyorsan hízó tipus akkor nem az. Évekig csináltam így...de ne mindet hétköznapra tegyed. Csütörtök legyen pihenő nap. Szombaton meg egy sulyzós edzés.
7/7 Noblesse Oblige válasza:
Mikor versenyszerűen edzettem küzdősportban, akkor heti 9 edzésem volt. (heti 3x küzdősport -2 órás-, 2x trx&kettlebell -1 órás-, 2x erősítő -1 óra-, 2x futás 1-óra)
Szerintem kezd el, csináld, és meglátod bírni fogod-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!