Boxolással (meg úgy általában a küzdősportokkal) mennyire fér össze a súlyzós tömegnövelés?
Figyelt kérdés
Két "kompatibilitási" probléma is akad egyrészt a küzdősportok erős cardió edzésnek felelnek meg, így nehezen lehet mellette izmot felszedni, másrészt pedig sokan mondják hogy a súlyzós edzés kötötté tesz és lelassít.
Milyen edzést végezzek, ha a box mellett szeretnék izmot is felpakolni magamra?
2016. okt. 17. 19:45
1/5 anonim válasza:
mi csináltunk súlyzós edzést amikor boxolni jártam. végezz alapgyakorlatokat
2/5 anonim válasza:
teljes mértékben. annó én is együtt nyomtam, thaibox a kardió, gym meg a tömegért felelős :))
3/5 A kérdező kommentje:
Hogyan osztottátok be? heti 3 boxom van, egy jó boxedzés után nem lenne már erőm lenyomni egy súlyzós edzést, de kondi után sem menne a box
2016. okt. 17. 20:19
5/5 wrestler56 válasza:
Heti 8 edzés kicsit sok lenne... Szerintem 3 box mellé 2-3 napon erőfejlesztő. Egyébként a box lábmunka, a rugalmasság érdekében ajánlanám a hosszútávfutást rövid sprintekkel fűszerezve. De ezt akár párhuzamosan csinálhatod, ha van elég időd és motivációd. Reggel futás (hetente 2x), utána minimum 2 óra pihenés, majd jöhet a box vagy erőfejlesztés. Amit leírtam, az időben profi (válogatott) szinten lehet reális. Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!