Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Új edzésterv? Szerintetek?

Új edzésterv? Szerintetek?

Figyelt kérdés

Üdv.2 évig edzettem osztott edzéstervvel

hétfő:mell-has

kedd:kar

szerda:hát

csütrötök: pihenő

péntek:mell-has

szombat:láb-váll

sem kinézetre,sem az erőszinttel nem vagyok megelégedve,2 év edzésből 1 éve van meg rendesen minden makró.

erőben:

fekvenyomás:82,5 kg 5*5

egykezesekkel utána: 33kg 5*5

felhúzás:110kg 4*8

döntött törzsű evezés: 60 kg 5*5

guggolás:80 kg 5*5

85 kg vagyok 186 magas.Sokat dolgozom(építőipar),de napi 8 óra alvás meg van.Fehérje is 200g megvan mindennap.

erre gondoltam:

hétfő:

fekvenyomás

felhúzás

guggolás

kedd:

kar

szerda:

fekvenyomás:

felhúzás:

guggolás

csütörtök:pihenő

péntek:

egykezes fekvenyomás

tárogatás

kitörés

lábfeszítés

nyakhoz húzás csigán

döntött törzsű evezés:

Szombat: kar

vasárnap:pihenő.

Érdemes megpróbálni,vagy szerintetek?

2016. dec. 24. 17:29
 1/5 anonim ***** válasza:
Rossz az egész. A mellől nyomással mi van? Miért tárogatsz, csinálsz kitörést, lábfeszítést és nyakhoz húzást? Értelmesebb lenne inkább valami normális, kész edzéstervet nézni. Pl. Icf 5x5, Stronglifts.. stbb.. Ha már állsz olyan szinten és jobban értesz hozzá, akkor érdemesebb személyre szabni az edzéstervet. És azért 5x5-t ajánlok, mert könnyű vele erősödni. Nagyobb erő = Nagyobb izom
2016. dec. 24. 17:36
 2/5 anonim ***** válasza:

guggolás, felhúzás, fekvenyomás, evezés, mellről nyomás, szűknyomás, bicepszhajlítás

ezek kellenének mindhárom nap, + igény szerint vádli, has

2016. dec. 24. 18:08
 3/5 anonim ***** válasza:

azért az kitűnik ebből amit írtál hogy a melled és karod jóval fejlettebb a lábadnál és a hátadnál amik viszont nem túl erősek ezért az eddigi edzéstervedet tényleg érdemes lenne lecserélni amit meg kitaláltál hagyd a francba mert ez így hülyeség ahogy van én ezt a felosztást ajánlanám

H: mell, bicepsz, has

K: láb

SZ:pihenő

CS: csuklya, első és oldalsóváll, tricepsz

P: hát, hátsó váll

SZ, V: pihenő, de ha 5napot akarsz edzeni vasárnap kezdheted előről mell bicepsz nappal akkor 6napos edzéshetekkel dolgozva

2016. dec. 24. 20:13
 4/5 A kérdező kommentje:

Nagyon jó meglátás!Lábazni kb fél évvel késöbb kezdtem el,mint a többi izomcsoportot,ráadásul párszor kiis hagytam :S

plusz valami nem nagyon stimmel a guggolásommal,mert nem guggolás után általában a comhajlítómban van izomláz,és guggolás közben is azt érzem feszülni.Teljesen leszoktam guggolni.szinte ráülök a sarkamra.

2016. dec. 25. 05:17
 5/5 anonim ***** válasza:
bocs a késői válaszért most néztem vissza a kérdésedet ha a guggolás neked nem OK akkor hagyd a francba és lábtolózz helyette nézd meg Páldi Gabit teljes mozgástartományban lábtolózik (6-7-8-9-10sorozatot pontos számokat én sem tudok) nagy súllyal és ennyi a lábedzése, hajlítóra ha jól tudom majdcsak hátnapon csinál felhúzást és olyan lába volt idén is superbodyn mint kb senkinek a mezőnyében...
2016. dec. 28. 21:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!