Új edzésterv? Szerintetek?
Üdv.2 évig edzettem osztott edzéstervvel
hétfő:mell-has
kedd:kar
szerda:hát
csütrötök: pihenő
péntek:mell-has
szombat:láb-váll
sem kinézetre,sem az erőszinttel nem vagyok megelégedve,2 év edzésből 1 éve van meg rendesen minden makró.
erőben:
fekvenyomás:82,5 kg 5*5
egykezesekkel utána: 33kg 5*5
felhúzás:110kg 4*8
döntött törzsű evezés: 60 kg 5*5
guggolás:80 kg 5*5
85 kg vagyok 186 magas.Sokat dolgozom(építőipar),de napi 8 óra alvás meg van.Fehérje is 200g megvan mindennap.
erre gondoltam:
hétfő:
fekvenyomás
felhúzás
guggolás
kedd:
kar
szerda:
fekvenyomás:
felhúzás:
guggolás
csütörtök:pihenő
péntek:
egykezes fekvenyomás
tárogatás
kitörés
lábfeszítés
nyakhoz húzás csigán
döntött törzsű evezés:
Szombat: kar
vasárnap:pihenő.
Érdemes megpróbálni,vagy szerintetek?
guggolás, felhúzás, fekvenyomás, evezés, mellről nyomás, szűknyomás, bicepszhajlítás
ezek kellenének mindhárom nap, + igény szerint vádli, has
azért az kitűnik ebből amit írtál hogy a melled és karod jóval fejlettebb a lábadnál és a hátadnál amik viszont nem túl erősek ezért az eddigi edzéstervedet tényleg érdemes lenne lecserélni amit meg kitaláltál hagyd a francba mert ez így hülyeség ahogy van én ezt a felosztást ajánlanám
H: mell, bicepsz, has
K: láb
SZ:pihenő
CS: csuklya, első és oldalsóváll, tricepsz
P: hát, hátsó váll
SZ, V: pihenő, de ha 5napot akarsz edzeni vasárnap kezdheted előről mell bicepsz nappal akkor 6napos edzéshetekkel dolgozva
Nagyon jó meglátás!Lábazni kb fél évvel késöbb kezdtem el,mint a többi izomcsoportot,ráadásul párszor kiis hagytam :S
plusz valami nem nagyon stimmel a guggolásommal,mert nem guggolás után általában a comhajlítómban van izomláz,és guggolás közben is azt érzem feszülni.Teljesen leszoktam guggolni.szinte ráülök a sarkamra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!