Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Hogy nézzen ki egy teljes...

Hogy nézzen ki egy teljes testes edzésterv?

Figyelt kérdés
Aki ilyet csinál,az hogy osztja be?Mennyit tart egy edzés?Kíváncsi vagyok,csak azért kérdezem.
2016. dec. 23. 18:10
 1/8 anonim ***** válasza:
Minden izomcsoportra egy alapgyakorlat.
2016. dec. 23. 18:16
 2/8 A kérdező kommentje:
Mert sokszor másfél órát-100percet edzek,viszont érzem,hogy ez sok,de kell vádlizzak,hasazzak,mert le vannak maradva.
2016. dec. 23. 18:17
 3/8 anonim ***** válasza:

http://www.gyakorikerdesek.hu/sport-mozgas__testepites__8291..

ezt még én irtam ki, remélem mindenre váalszt kapsz a válaszokból és a kérdésből is :)

2016. dec. 23. 18:18
 4/8 anonim ***** válasza:
hasazni nem kell
2016. dec. 23. 18:19
 5/8 Lazy Lover ***** válasza:

nálam ez megy 4 éve

[link]

2016. dec. 23. 18:59
 6/8 anonim ***** válasza:
Lazy Lover: Tudsz még fejlődni 4 év után is full body edzéssel? Komoly? Nincs lemaradva semmid?
2016. dec. 23. 21:23
 7/8 Lazy Lover ***** válasza:
cső haver! hát fogjuk rá nem készülök versenyezni sima hobbi gyúrós vagyok . arra jó hogy sportos alakom legyen meg erős legyek ennyi :)
2016. dec. 24. 10:32
 8/8 anonim ***** válasza:
Értem,Köszi a választ. Én is teljes testest nyomtam sokáig,nemrég váltottam csak 2 felé bontottra.
2016. dec. 25. 12:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!