Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Jo ha guggolassal kezdem az...

Jo ha guggolassal kezdem az edzest? Ha bicepsz meg tricepszezek eloszor. Utanna mar nehezemre esik a sullyt tartani. Es levegot beszivni is.

Figyelt kérdés
2016. dec. 15. 16:03
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Szerinted ez jó felosztás kedves 41%-os szellemi fogyatékos barátom? Én speciel nem ajánlgatom senkinek. De attól még, hogy sokszor ajánlva van, mert sok jó alap információ ks megtalálható benne, kőegyszerűen leírva, még lehet benne hülyeség is. Vágod
2016. dec. 15. 20:13
 12/16 anonim ***** válasza:
Powerbuildert olvass,ne sárga kapszulát
2016. dec. 15. 20:39
 13/16 A kérdező kommentje:
Nem ertem mi bajotok evel az edzestervvel..
2016. dec. 15. 20:48
 14/16 anonim ***** válasza:
Alapból a legnehezebb gyakorlattal -ez esetben a guggolással- kell kezdeni mindig az edzést
2016. dec. 15. 22:13
 15/16 anonim ***** válasza:
hogy mi a baj az edzéstervvel? semmi..én pont leszrom hogy csak bohóckodsz a teremben, nem én leszek egy kis csutfsz, úgyhogy csináljad, olvassad a shopbuildert meg a kapszulát 0/24, de akkor ne gyere ide segitségért,mert normálisan válaszolunk,segitünk és itt cigánykodtok
2016. dec. 16. 09:51
 16/16 anonim ***** válasza:
Szerintem nincs baj a felosztással.
2016. dec. 16. 09:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!