Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Hogyan növelhetem az állóképes...

Hogyan növelhetem az állóképességem 14 évesen?

Figyelt kérdés

Na szóval most 14 éves vagyok 4 hónap és már 15..és én később rendőrnek szeretnék tanulni és azt hallottam hogy hogy a jelentkezésnél vannak feladatok időre és én mindenképp megszeretném tudni csinálni magam miatt,de főleg apám miatt is!

Most kezdtem el a súlyzós edzéseket,most fekvenyomás 50kg-al megy 5x10 szeriában..meg ugye mellette a többi torna de azok sem mennek túl nagy súlyokkal.Szerintem ez elég gyenge teljesítmény a rendőri szakhoz,valaki valami tanácsot/edzéstervet mondana?(nem iszok proteint meg semmi efélét)

168cm 60 kg(mezomorf testalkat)

2016. nov. 18. 09:51
 1/2 anonim ***** válasza:
Miért nem mész el inkább katonának? Ha túlestél a kiképzésen ugyanúgy meresztheted a segged éhbérért mint a rendőrök és legalább nem leszel kiközösítve mindenhol a civil életedben.
2016. nov. 18. 12:36
 2/2 anonim ***** válasza:
Hát nézd meg mi kell a felvételire. Azt hiszem 2km futás 12 perc alatt kell lennie. Tehát kimehetnél futni. Meg ugyanúgy gyakorold a többit is. A rendőrködést meg még ne kapkodd el. Középiskola után akár még rendészeti egyetemre (vagy nem tudom mi a neve) is mehetnél, ott meg jobb a fizetés, magasabb pozícióban leszel.
2016. nov. 19. 13:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!