Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Van olyan kardio edzés,...

Van olyan kardio edzés, amitől látványosan nő az állóképességem, de nem fogyok tőle?

Figyelt kérdés
2016. ápr. 12. 16:50
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
69%
Nem a kardiótól fogysz, az csak egy körülmény a sok közül.
2016. ápr. 12. 16:57
 2/14 Cortez70 ***** válasza:
Semelyiktől nem fogysz, ha annyival többet eszel. Kalória mínuszban van fogyás.
2016. ápr. 12. 18:00
 3/14 A kérdező kommentje:
Ha ez így lenne, akkor a legtöbb ember nem futna, vagy mozogna, hanem csak egyszerűen kevesebbet enne.
2016. ápr. 12. 18:03
 4/14 Cortez70 ***** válasza:
Mozgással nyilván könnyebb, mert az is kalóriát éget, de önmagában nem elég. Sokan futnak évek óta és nem fogynak semmit. Fogyni meg lehet kevesebb kajával is, edzés nélkül. Csak mozgással könnyebb. Ezt kellene felfogni kisgyerek, csak te annyira debil vagy, hogy gőzöd nincs hozzá, de beugatsz a normális válaszokra.
2016. ápr. 12. 18:05
 5/14 A kérdező kommentje:
4. Kisgyerek? Nő vagyok, bocs, de Te ezzel a stílussal a férfi nem szégyene vagy!
2016. ápr. 12. 18:15
 6/14 Cortez70 ***** válasza:
Leszrom, hogy ki vagy, ha annyira buta vagy. De nem ez a baj, hanem az, hogy segíteni akartunk, de te sértődötten visszaugattál és okoskodtál. Annak meg ez jár. Aki normális, annak segítek, de aki hp, az mehet anyukájába.
2016. ápr. 12. 18:19
 7/14 A kérdező kommentje:
6. Ez itt a kérdések oldala. Hadd kételkedjem már a válaszokban, és lehet is rájuk reagálni, tovább fűzni a beszélgetést, hogy teljesen meggyőződjek, nem? Vagy megkaptam egy noname-től a választ, és fogjam be a szám, mert az úgy van? Ki vagy te itt? Te nagyon idióta vagy Cortez, aki visszakérdez, vagy kételkedik, az egyből "visszaugat", aki reagál a válaszodra, és nem veszi készpénznek? Kár hogy az anyukád nem tanított meg az illemre, nem kérek több választ, köszönöm, lehet én a témához vagyok buta, de Te meg a normális emberi kommunikációhoz, mert egy vadparaszt vagy, már bocs.
2016. ápr. 12. 18:30
 8/14 Cortez70 ***** válasza:
42%

Azt majd én eldöntöm, hogy mikor és mit válaszolok.

Lehet, hogy paraszt vagyok, de legalább nem egy hulye agyatlan pi csa.

2016. ápr. 12. 18:37
 9/14 A kérdező kommentje:
Mit keresel itt amúgy, ha nem bírod elviselni, hogy nem mindenki fog egyetérteni a válaszoddal, vagy csak kétségbe vonja? És az egyből már kisgyerek? Idegileg gyenge vagy, keress fel egy pszichológust, mert nem bírsz uralkodni az indulataidon. És nem csodálkozom, hogy előítéletesek a testépítő férfiakkal szemben, Te vagy rájuk a legjobb példa, hogy milyen paraszt a többség. Kicsi a kukid, hát kompenzálod ezzel. Én befejeztem, további szép napot!
2016. ápr. 12. 18:52
 10/14 Cortez70 ***** válasza:
0%
Vicces vagy kislány. Én nem vagyok ennyitől ideges, ez nálam sima rutin, leoltani ilyen hp-kat. Ennyi.:)
2016. ápr. 12. 18:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!