Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Most kezdem a kondit! De...

Hercegno69 kérdése:

Most kezdem a kondit! De tudom hogy benazni fogok. Valaki segitseg? Lany

Figyelt kérdés
Most akarom elkezdeni a kondit de felek hogy sutanak fogok tunni...nem tudom mit es hogy kell csinalni. Elsonek Kardiozni szeretnek es labra/fenekre edzeni. De nem tudom a gepeket hasznalni nem tudok a kondirol semmit! Van videotok kezdo lany kondisoknak vagy tapasztalat/otlet/tanacs? Segitseg? :D 16L

2016. márc. 23. 21:55
 1/8 anonim válasza:
Minden konditeremben van terem/szemelyiedzo, akitol tudsz kerni edzestervet es megmutatja a gepek hasznalatat is. Sok sikert es kitartast!!:)
2016. márc. 23. 22:04
 2/8 anonim ***** válasza:
Vagy esetleg nezz videot youtuben azokbol lehet tanulni vagy shop.builderen
2016. márc. 23. 22:11
 3/8 anonim ***** válasza:
70%
Hercegno 69 ... Az igen😂
2016. márc. 23. 22:23
 4/8 anonim ***** válasza:
93%
Sargakapszula.hu es ne csak labra edz legyszives
2016. márc. 23. 22:26
 5/8 anonim ***** válasza:

Mindenre eddz (én is nő vagyok, ha arra edzenék, amire szeretek, akkor láb tuti soha nem lenne, váll és bicepsz annál inkább :D de mindenre kell, esztétikum és erő, funkció miatt is. te sem akarsz kiegyensúlyozatlan testet, ugye? ne szokd meg, hogy nem edzel mindenre)!

Az miért számít, hogy lány vagy? Ugyanazok az izmok, kb. ugyanott tapadva (mert ez egyénszinten azért picit eltér), ugyanazzal a funkcióval... Lehet, hogy picit más módszer kell neked, mint másnak, de ez is egyéni dolog, nem a nem számít elsősorban. Max. Te nem végzel extra gyakorlatot csuklyás izomra, bár az férfiaknál sem alap, elvégre kap terhelést külön ráedzés nélkül is.

2016. márc. 23. 22:34
 6/8 A kérdező kommentje:

Koszonom a valaszokat! :)

Igen es ne a perverz szamra gondolj :) 6ho kilencediken szulettem ;)

Youtubeos videokat nem talalok amikben kezdoknek irjak le a gepek hasznalatat.

Nem csak fenekre edzenek de a kardio mellet arra szeretnek tobb idot es figyelmet szentelni!

A valaszokat meg tovabbra is varom! Koszonom

2016. márc. 23. 23:03
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

#1: Erre ne vegyél mérget, nálunk sincs!

Itt vannak edzéstervek, a bevezetőt különösen ajánlom elolvasni! A kezdő edzéstervekre kattintva, a következő lépésben válaszd a kezdő átmozgató edzéstervet!

Nagyon jól le vannak írva a gyakorlatok, videó is van hozzá.

[link]

2016. márc. 24. 02:29
 8/8 anonim ***** válasza:
Akkor elnézést csak annyira 'elfajzott' ez hogy a fiatalok körében már a 12 éves gyerek is kiteszi feszbukra ha 69 százalékon van éppen a telefonja töltöttsége
2016. márc. 24. 11:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!