Most kezdem a kondit! De tudom hogy benazni fogok. Valaki segitseg? Lany
Mindenre eddz (én is nő vagyok, ha arra edzenék, amire szeretek, akkor láb tuti soha nem lenne, váll és bicepsz annál inkább :D de mindenre kell, esztétikum és erő, funkció miatt is. te sem akarsz kiegyensúlyozatlan testet, ugye? ne szokd meg, hogy nem edzel mindenre)!
Az miért számít, hogy lány vagy? Ugyanazok az izmok, kb. ugyanott tapadva (mert ez egyénszinten azért picit eltér), ugyanazzal a funkcióval... Lehet, hogy picit más módszer kell neked, mint másnak, de ez is egyéni dolog, nem a nem számít elsősorban. Max. Te nem végzel extra gyakorlatot csuklyás izomra, bár az férfiaknál sem alap, elvégre kap terhelést külön ráedzés nélkül is.
Koszonom a valaszokat! :)
Igen es ne a perverz szamra gondolj :) 6ho kilencediken szulettem ;)
Youtubeos videokat nem talalok amikben kezdoknek irjak le a gepek hasznalatat.
Nem csak fenekre edzenek de a kardio mellet arra szeretnek tobb idot es figyelmet szentelni!
A valaszokat meg tovabbra is varom! Koszonom
#1: Erre ne vegyél mérget, nálunk sincs!
Itt vannak edzéstervek, a bevezetőt különösen ajánlom elolvasni! A kezdő edzéstervekre kattintva, a következő lépésben válaszd a kezdő átmozgató edzéstervet!
Nagyon jól le vannak írva a gyakorlatok, videó is van hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!