Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Hogyan növelhetem hatékonyan...

Hogyan növelhetem hatékonyan a fizikai állóképességem?

Figyelt kérdés

Konkrétan egy edzés terv legalább kellene.. :/

Szeretném növelni kb. A haromszorosára legalább, mert nem vagyok vele elégedett.

Két példa: felulesbol 88-at tudok egy perc alatt (az a baj hogy utána nem is tudok többet! :( ) és ütemezett fekvőtámaszbol is 25-öt tudok csak.. :( (mármint úgyertem, hogy diktálják az utemet mint pl. egy katonai kikepzesen..) szerintem mind kettő nagyon kevés.

Futni meg szinte nem is tudok..1300m a maximum utána kifulladok..

2015. jún. 2. 20:12
 1/4 anonim ***** válasza:

kezd az ugrókötéllel.

csináld heti 5-6 alkalommal 10x1 percet,1 perces pihenőkkel.

ha már nem megterhelő,akkor emeled 1.5 percre,majd 2re-3ra.

2015. jún. 2. 20:45
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
futás, futás, futás. 1 perc alatt ennyi felüléstől jóhogy elfáradsz, de az állóképesség legalapvetőbb növelési formája a futás.
2015. jún. 2. 20:55
 3/4 anonim ***** válasza:
88 felülés nagyon kevésnek számítana? Az majdnem másfél felülés másodpercenként. Nem érzem úgy, hogy a kardodba kellene dőlni ettől a teljesítménytől.
2015. jún. 2. 20:58
 4/4 anonim ***** válasza:
Tényleg a futásra kéne nagy hangsúlyt fektetned, mert 1300m az nagyon kevés.
2015. jún. 2. 21:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!